WOMEN'S GUIDE

H Jennifer Aniston πίνει ένα smoothie που χαρίζει επίπεδη κοιλιά

Αν και είναι 50 ετών η Jennifer Aniston παραμένει εξαιρετικά καλλίγραμμη και αυτό οφείλεται στο γεγονός πως κάνει συχνά γιόγκα και γενικά γυμνάζεται, προτιμά να είναι εγκρατής με το φαγητό και αποφεύγει όσο μπορεί το αλκοόλ.

Παράλληλα η Aniston, σύμφωνα με το olivemagazine.gr, έχει και ένα μυστικό που της χαρίζει επίπεδη κοιλιά και αυτό είναι το smoothie που πίνει κάθε πρωί και της χαρίζει ενέργεια, μειώνει το αίσθημα της πείνας και εξαφανίζει το φούσκωμα!
Τι περιέχει αυτό το smoothie; 

Η συνταγή της περιλαμβάνει λαχανικά, φρούτα, αλλά και superfoods που της εγγυώνται ένα ξύπνημα γεμάτο ενέργεια και πλούσια θρεπτικά συστατικά. Στο μπλέντερ της βάζει λοιπόν πρωτεΐνη, μπανάνες, κεράσια, βατόμουρα, πράσινη σκόνη χόρτων και μάκα. Η σκόνη από τη ρίζα του φυτού είναι πλούσια σε μεταλλικά ιχνοστοιχεία (σίδηρο, ασβέστιο, μαγγάνιο και ψευδάργυρο) και περιέχει βιταμίνες Β2, Β6 και C. Το superfood αυτό θεωρείται επίσης ότι αποτελεί φυσικό βιάγκρα, καθώς μπορεί να αυξήσει τη λίμπιντο, τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες. Ακόμη, λέγεται ότι μπορεί να αυξήσει τον αριθμό των σπερματοζωαρίων του άνδρα.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!