GOSSIP

Ποινή φυλάκισης στον Παύλο Βαρδινογιάννη - Τον είχε μηνύσει η Τζίνα Αλιμόνου

Σε θρίλερ εξελίσσεται η πολυετής δικαστική διαμάχη του Παύλου Βαρδινογιάννη με την πρώην σύζυγό του και γνωστό μοντέλο και ηθοποιό Τζίνα Αλιμόνου, καθώς τώρα επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 7 μηνών με αναστολή στον Παύλο Βαρδινογιάννη, μετά από μήνυση που κατέθεσε εναντίον του η Τζίνα Αλιμόνου.

Ο γνωστός επιχειρηματίας και το μοντέλο παντρεύτηκαν το 2006 και μαζί έχουν αποκτήσει 4 παιδιά (αρχικά μια κόρη και μετά τρίδυμα), αλλά το 2017 χώρισαν και έκτοτε το διαζύγιό τους έχει οδηγήσει σε μια τεράστια νομική διαμάχη με επίκεντρο οικονομικά θέματα και τη κηδεμονία των παιδιών.

Τώρα το iefimerida.gr αναφέρει πως η διαμάχη τους έφθασε και στα ποινικά δικαστήρια με τον επιχειρηματία να καταδικάζεται σε φυλάκιση 7 μηνών με αναστολή για το αδίκημα της μη συμμόρφωσης σε προσωρινή διαταγή δικαστή. Πρόκειται για περιστατικό του καλοκαιριού του 2017 όταν ο Παύλος Βαρδινογιάννης κατά τις καλοκαιρινές διακοπές κράτησε τρεις μέρες παραπάνω τα τέσσερα παιδιά του.

Να σημειωθεί ότι η πλευρά του Παύλου Βαρδινογιάννη είχε ζητήσει, μέσω τρίτου προσώπου, την αναβολή της υπόθεσης λόγω κωλύματος στο πρόσωπο του συνηγόρου του, αλλά το δικαστήριο δεν έκανε δεκτό το αίτημα, προχωρώντας κανονικά στην εκδίκασή της, με αποτέλεσμα ο Παύλος Βαρδινογιάννης να καταδικαστεί ερήμην.


Γιατί η Αλιμόνου μήνυσε τον Παύλο Βαρδινογιάννη
Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Ελεύθερου Τύπου», η Τζίνα Αλιμόνου εξήγησε στο δικαστήριο γιατί είχε υποβάλλει μήνυση κατά του Παύλου Βαρδινογιάννη και ποια δικαστική απόφαση είχε παραβιάσει ο επιχειρηματίας.

«Εχω τέσσερα παιδιά. Ενα 10 χρόνων και τα άλλα τρία είναι 6,5. Το καλοκαίρι του 2017 ήμασταν σε διάσταση και είχαμε συνεπιμέλεια εκείνη την εποχή. Είχα ζητήσει από τον εν διαστάσει σύζυγό μου να πάμε όλοι μαζί διακοπές για το καλό των παιδιών. Δεν ήθελε εκείνος γιατί θα έφερνε τη σύντροφό του από την Αμερική στη Μύκονο. Εγώ το σεβάστηκα και αποφασίσαμε να πάνε τα παιδιά μόνα τους. Εγώ πήγα με το ελικόπτερο στη Μύκονο για να τα συνοδεύσω και να τα εγκαταστήσω. Στο μεταξύ, βγήκε μια προσωρινή δικαστική απόφαση που του άφηνε τα παιδιά για διακοπές μέχρι τις 10 Αυγούστου και μου είπε να σηκωθώ να φύγω, όπως και έκανα» είπε στο δικαστήριο η Τζίνα Αλιμόνου.

Ωστόσο, όπως περιέγραψε, λόγω της κακής σχέσης που έχουν μεταξύ τους οι δύο σύζυγοι, η επικοινωνία με τα παιδιά ήταν δύσκολη. «Δεν είχαμε καλή επικοινωνία και αναγκάστηκα να πάω ένα διήμερο για να τα δω, αλλά με άφησε μόλις μία ώρα να μιλήσω μαζί τους», εξήγησε στο δικαστήριο, καταλήγοντας ότι στις 10 Αυγούστου έπρεπε τα παιδιά να επιστρέψουν στην Αθήνα, στο σπίτι τους στη Φιλοθέη. «Εκείνος όμως στις 8 Αυγούστου, δηλαδή δύο ημέρες πριν από την επιστροφή τους, κατέθεσε αίτηση για νέα προσωρινή διαταγή, προκειμένου να παραταθεί η παραμονή των παιδιών στη Μύκονο μαζί του και να τα επιστρέψει στο τέλος του Αυγούστου. Ομως, το αίτημά του απορρίφθηκε από τον δικαστή».

Παρά τη δικαστική απόφαση -σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα- ο Παύλος Βαρδινογιάννης δεν επέστρεψε τα παιδιά, παρά τρεις ημέρες αργότερα και αφού προηγουμένως η Τζίνα Αλιμόνου προέβη στην κατάθεση μήνυσης εις βάρος του για παραβίαση δικαστικής απόφασης. «Επικοινώνησα μαζί του και μου είπε ότι δεν έχει δει καμία απόφαση. Δεν ήθελε να συνεργαστεί. Στις 12 Αυγούστου έκανα μήνυση και 13 Αυγούστου μού τα επέστρεψε. Νομίζω ότι, αν δεν είχα κάνει μήνυση, δεν θα τα είχε επιστρέψει. Δεν υπήρχε επικοινωνία ούτε καλή διάθεση συνεννόησης», κατέληξε η κυρία Αλιμόνου.

Το email της Αλιμόνου στον Παύλο Βαρδινογιάννη
Στη συνέχεια το δικαστήριο προχώρησε στη διαδικασία ανάγνωσης εγγράφων, όπου στην αίθουσα διαβάστηκαν τα μηνύματα που είχε στείλει η ηθοποιός στον επιχειρηματία προκειμένου να τις επιστρέψει τα παιδιά. «Περιμένω από το πρωί τα νέα σου, δεν έχω απάντηση στο e-mail. Στις 10 Αυγούστου έπρεπε να τα έχεις επιστρέψει. Μαθαίνω ότι στις 8 έκανες νέα αίτηση ασφαλιστικών» έγραφε το μήνυμά της, στο οποίο ο επιχειρηματίας απάντησε μετά την κατάθεση μήνυσης από μέρους της. Ο εισαγγελέας της έδρας πρότεινε την ενοχή του Παύλου Βαρδινογιάννη, με το δικαστήριο να συμφωνεί και να του επιβάλλει ποινή 7 μηνών με τριετή αναστολή.

Να σημειωθεί ότι το ζευγάρι βρίσκεται σε μια μακρά δικαστική διένεξη για την επιμέλεια των παιδιών, τη διατροφή και άλλα θέματα που άπτονται των παιδιών τους. Μάλιστα, Αλιμόνου-Βαρδινογιάννης έφθασαν στα δικαστήρια ακόμη και για τα φροντιστήρια αγγλικών των παιδιών τους ενώ θέμα δικαστικής διένεξης ήταν και η διατροφή των 34.500 ευρώ το μήνα.

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!