WOMEN'S GUIDE

Τα βασικά τρικ για να δείχνουν πιο ζουμερά τα χείλη

Στο γιορτινό μακιγιάζ τα χείλη σας έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο και υπάρχουν μερικά απλά τρικ για να τα κάνετε να δείχνουν μεγαλύτερα και πιο... juicy.

To πρώτο που θα πρέπει να θυμάστε είναι να τα ενυδατώσετε καλά πριν ξεκινήσετε το μακιγιάζ, γιατί ειδικά τις κρύες μέρες του χειμώνα τα χείλη σας έχουν αυξημένες ανάγκες για ενυδάτωση και φροντίδα, ενώ δεν θα πρέπει να αμελείτε να κάνετε και απολέπιση στα χείλη είτε με ένα ειδικό lip scrub είτε απλά με μια απαλή οδοντόβουρτσα, για να απομακρύνεται τα νεκρά κύτταρα που αλλοιώνουν την υφή και την όψη των χειλιών σας.


Μετά υπάρχουν τρία απλά τρικ για να κάνετε τα χείλη σας να δείχνουν πιο πλούσια.


1. Κάντε ένα περίγραμμα γύρω από τα χείλη. Ειδικά φέτος με το 90s revival να κυριαρχεί και στο μακιγιάζ ακόμα και αν επιλέξετε ένα πιο σκούρο (σε σχέση με το κραγιόν) μολύβι χειλιών για να κάνετε το περίγραμμα θα είστε in fashion.


2. Χρησιμοποιείστε δύο αποχρώσεις κραγιόν: μια πιο σκούρα για το περίγραμμα και μια πιο ανοιχτή για το κέντρο των χειλιών.


3. Δώστε λάμψη στο κέντρο των χειλιών με ένα lip gloss, ή ακόμα και με το να ταμπονάρετε λίγο highlighter: έτσι τα χείλη θα δείχνουν  πιο σαρκώδη.



Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!