WOMEN'S GUIDE

Pantone: Το χρώμα του 2020 είναι το αγαπημένο της Kate και άλλων royals

Κάθε χρόνο, το Pantone, ανακοινώνει αυτή την εποχή, ποιο θα είναι το χρώμα που θα κυριαρχήσει την ερχόμενη χρονιά και για το 2020 ανακοίνωσε πως κυρίαρχο χρώμα θα είναι το αγαπημένο χρώμα πολλών διάσημων γυναικών που ζουν σε... παλάτια.

Σύμφωνα λοιπόν με το γνωστό Ινστιτούτο Χρωμάτων, το 2020 κυρίαρχο χρώμα θα είναι το Pantone 19-4052 Classic Blue, μια κλασική απόχρωση του μπλε.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by PANTONE (@pantone) on Dec 4, 2019 at 4:28pm PST

Το Ινστιτούτο Pantone περιέγραψε το ”Classic Blue” ως ελαφρώς πιο σκούρο από την πρωταρχική απόχρωση του μπλε. «Κομψό μέσα από την απλότητά του και ταυτόχρονα πιο διαχρονικό».

H Laurie Pressman, αντιπρόεδρος του Ινστιτούτου Pantone ανέφερε στους Times: «Είναι ένα καθησυχαστικό μπλε, γεμάτο ηρεμία και σιγουριά. Είναι ιδανικό για να δημιουργήσει μία σύνδεση. Το κλασικό μπλε ταιριάζει με αυτό του ουρανού το σούρουπο. Αυτό το χρώμα είναι οικείο στους ανθρώπους. Το σούρουπο η μέρα δεν έχει τελειώσει κι όμως εσύ σκέφτεσαι την επόμενη. Σκέφτεσαι τι μπορεί να βρίσκεται μπροστά, για αυτό και περιλαμβάνει το στοιχείο της πρόβλεψης. Είναι καθησυχαστικό, αλλά σου οξύνει τη σκέψη».

Οι καθησυχαστικές ιδιότητες του χρώματος Pantone 19-4052 Classic Blue ενισχύουν την επιθυμία μας για ένα αξιόπιστο και σταθερό υπόβαθρο πάνω στο οποίο θα οικοδομήσουμε το πέρασμα σε μια νέα εποχή, εκτιμούν οι ιθύνοντες του Pantone.

Είναι το αγαπημένο των royals.

Και μπορεί το Pantone να θεωρεί πως αυτό το χρώμα θα δεσπόζει τους επόμενους μήνες, αλλά διάσημες γυναίκες - μέλη βασιλικών οικογενειών, όπως η Kate Middleton, η βασίλισσα Letizia της Ισπανίας και η Charlotte Casiraghi εδώ και χρόνια το προτιμούν και το επιλέγουν στις δημόσιες εμφανίσεις τους. 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!