WOMEN'S GUIDE

Βλεφαρίδες για ακαταμάχητο βλέμμα

της Ελένης Κρίγκου
Brows&Beauty Artist

Τα μάτια μας περιτριγυρίζονται από τις βλεφαρίδες οι οποίες τα προστατεύουν από τους ρυπούς και τις σκόνες, ενώ ταυτόχρονα τα διακοσμούν. 

Οι μακριές, πυκνές βλεφαρίδες αποτελούν όνειρο κάθε γυναίκας. Τι γίνεται όμως στις περιπτώσεις που δεν έχουμε όλες προικισμένες βλεφαρίδες; Ευτυχώς υπάρχει λύση κι αυτά θα μας τα πει η ειδική τεχνίτρια βλεφαρίδων Μαρίνα Μιχαήλ που ασχολείται επαγγελματικά με τη δημοφιλή τεχνική.

"Ποια γυναίκα δεν θέλει πλούσιες και εντυπωσιακές βλεφαρίδες. Εκτός του οτι τονίζουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου, κάνουν και το βλέμμα πιο βαθύ και σαγηνευτικό. 

Είναι μια εντελώς καινούρια μέθοδος, που ενισχυεί το μάκρος και την πυκνότητα των βλεφαρίδων σας. Τα extensions βλεφαρίδων τοποθετούνται τρίχα τρίχα επάνω στις δικές σας βλεφαρίδες, για ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα.  Στην ουσία είναι προέκταση των δικών σας βλεφαρίδων σε αντίθεση με τις μέχρι τώρα γνωστές “τεχνητές” βλεφαρίδες που φαίνονται ψεύτικες και διακρίνονται ως ξένο σώμα.  

Η όλη διαδικασία είναι εντελώς ανώδυνη και διαρκεί περίπου 2 ώρες. Υπάρχουν διαφόρων ειδών βλεφαρίδες ως προς την ποιότητα, οι καλύτερες είναι οι βλεφαρίδες από μετάξι.  

Μπορούν να γίνουν σε natural, open eye, ίδιο μήκος και cat eye.  Μπαίνουν αναλόγως με την επιθυμία της πελάτισσας αλλά και με την βοήθεια του extensionist που θα κρίνει ανάλογα με το στυλ σας, το μέγεθος των ματιών και των βλεφαρίδων σας, το χρώμα των ματιών σας κλπ.  

Οι βλεφαρίδες extension δεν είναι απλή υπόθεση και απαιτείται εμπειρία από τους extensionist για να βγεί όμορφο το αποτέλεσμα. Επίσης, η καθαριότητα στο χώρο με σωστά αποστειρωμένα εργαλεία παίζει πρωτεύοντα ρόλο. Είναι σημαντικό να χρησιμοποιείται καλής ποιότητας κόλλα και να μπαίνει ελάχιστη ποσότητα.  Είναι κάποιες περιπτώσεις που δεν μπορούμε να τοποθετήσουμε βλεφαρίδες, για παράδειγμα όταν η πελάτισσα έχει αλλεργία στα μάτια, σοβαρές ασθένειες, πρόσφατη χειρουργική επέμβαση ή κρυολόγημα-συνάχι.  

Η τοποθέτηση των extension βλεφαρίδων είναι μια ασφαλής διαδικασία και επιτρέπει στις δικές μας βλεφαρίδες να αναπτύσσονται και να αναπνέουν κανονικά, αυτός είναι και ο λόγος που κάθε τρεις βδομάδες απαιτείται συντήρηση. 

Με τις βλεφαρίδες extension μπορείτε να κοιμηθείτε, να κάνετε ντους, να πηγαίνετε spa, να κολυμπάτε και να κάνετε ηλιοθεραπεία χωρίς να ανησυχείται γι’ αυτές. Μπορείτε να απολαύσετε πυκνές, μακριές, και όμορφες βλεφαρίδες 24 ώρες το 24ωρο.  Το αποτέλεσμα αυτό κρατάει εως και έξι εβδομάδες.  

Τα μόνα που χρειάζεται να προσέχετε είναι: 

• Να μη ρίξετε νερό στα μάτια σας για 24 ώρες.

• Όταν κοιμάστε οι βλεφαρίδες να μην ακουμπούν στο μαξιλάρι.

• Να μην χρηριμοποιείτε ελαιώδη προιόντα. 

• Κάθε 3 εβδομάδες περίπου να κάνετε συντήρηση για να τα διατηρείται ομοιόμορφα".

Τώρα όλες μπορούμε να έχουμε τις βλεφαρίδες της αρεσκείας μας ενώ παράλληλα τα μάτια θα χρειάζονται λιγότερο μακιγιάζ εφόσον οι βλεφαρίδες κι από μόνες τους είναι αρκετές για ωραίες εμφανίσεις. 

Εμπρός λοιπόν για σαγηνευτικές ματιές γεμάτες γοητεία!  

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!