WOMEN'S GUIDE

Χολιγουντιανή σταρ αποκάλυψε πως μια σειρά της tv κατέστρεψε τα μαλλιά της

Στα 23 της χρόνια η ηθοποιός Lili Reinhart θεωρείται ένα από τα μεγάλα ανερχόμενα αστέρια στο Χόλιγουντ καθώς έγινε διάσημη μέσα από μια πασίγνωστη νεανική τηλεοπτική σειρά και πλέον πρωταγωνιστεί και σε ταινίες όπως στο Hustlers πλάι στην Jennifer Lopez.

Ωστόσο πρόσφατα η Lili αποκάλυψε πως το τίμημα που χρειάστηκε να πληρώσει ως πρωταγωνίστρια της σειράς που την έκανε διάσημη, ήταν να προκαλέσει τεράστια ζημιά στα μαλλιά της!


Η Lili, εδώ και 4 χρόνια υποδύεται την Betty Cooper στη δημοφιλή σειρά Riverdale του CW (και του Netflix), την ίδια teen σειρά, στην οποία έπαιζε και ο αείμνηστος Luke Perry (ο Dylan του Beverly Hills 90210, που πριν από λίγους μήνες πέθανε).


Για τις ανάγκες του ρόλου της στη σειρά, η οποία βασίζεται σε κόμικς, η Lili πρέπει να έχει σχεδόν πάντα τα μαλλιά της πιασμένα σε μια αψεγάδιαστη αλογοουρά.


Και αν φαντάζεστε πως η σφικτή αλογοουρά ήταν αυτή που προκάλεσε ζημιά στα μαλλιά της Lili κάνετε λάθος, γιατί η ίδια λέει πως δεν ήταν τόσο σφικτή όσο φαίνεται.


Αυτό που έκανε μεγάλη ζημιά στα μαλλιά της Lili, ήταν το γεγονός πως για τρία χρόνια οι hair stylists πρώτα έκαναν μπούκλες με σίδερο τα μαλλιά της Lili και μετά τα χτένιζαν στη χαρακτηριστική αλογοουρά της Betty Cooper και η ζημιά από τη θερμότητα είναι ανεπανόρθωτη, σε τέτοιο βαθμό που πλέον οι κομμωτές της χρησιμοποιούν extentions. Προσθέστε σε αυτό το γεγονός πως χρειάζονταν να βάφει πολύ συχνά κατάξανθα τα μαλλιά της (το φυσικό χρώμα της είναι καστανόξανθο) για χάρη του ρόλου και θα καταλάβετε γιατί έπαθε τέτοια ζημιά στα μαλλιά της.


Παράλληλα το γεγονός πως η αλογοουρά της έπρεπε να είναι άψογη χωρίς να πετάει ούτε τρίχα, σήμαινε πως χρειάζονταν πολύωρο styling, ενώ χρειάζονταν να τσεκάρει τα μαλλιά της ακόμα και 70 φορές κάθε μέρα! 

Η Lili μιλώντας στο περιοδικό Allure είπε πως εξαιτίας όλων αυτών πλέον φροντίζει πολύ τα μαλλιά της και αράδιασε όλα τα προϊόντα ενυδάτωσης και θρέψης (κυρίως με κερατίνη) που χρησιμοποιεί, ενώ παραδέχτηκε πως δύσκολα θα τολμήσει να αλλάξει ξανά το χρώμα των μαλλιών της και είπε πως ακόμα και αν της προταθεί ένας ρόλος που θέλει πολύ αλλά πρέπει να γίνει κοκκινομάλλα ή μελαχρινή προτιμά να φορέσει περούκα!

Οπότε κορίτσια το νου σας στη χρήση βαφών και πολλών συσκευών styling μαλλιών με θερμότητα, γιατί ακόμα και μια νεαρή σταρ που είχε τη φροντίδα των καλύτερων κομμωτών κατάφερε να κάνει μεγάη ζημιά στα μαλλιά της.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!