WOMEN'S GUIDE

To μυστικό της Bella Hadid για μάτια χωρίς μαύρους κύκλους είναι απλό

O Sam Visser είναι ο αγαπημένος makeup artist της Bella Hadid, αλλά συνεργάζεται συχνά και με την αδελφή της Gigi Hadid και με άλλα διάσημα top models όπως η Sara Sampaio και μας αποκάλυψε το μυστικό για αψεγάδιαστα μάτια χωρίς μαύρους κύκλους και πρηξίματα.

Οι μαύροι κύκλοι και το πρήξιμο (σακούλες) στην ευαίσθητη περιοχή των ματιών προκαλούνται από την έλλειψη ύπνου, την κούραση των ματιών (π.χ. μετά από πολλές ώρες διαβάσματος ή παρακολούθησης οθόνης) από την κατακράτηση υγρών και την αφυδάτωση λόγω κατανάλωσης καφέ ή αλκοόλ και πολλούς άλλους παράγοντες.


Και κάνουν την εμφάνισή τους και στα μοντέλα, κυρίως επειδή λόγω της δουλειάς τους συχνά ταξιδεύουν πολύ ή εργάζονται χωρίς συγκεκριμένο ωράριο.


Ο Sam για να εξαφανίσει τους μαύρους κύκλους και το πρήξιμο, χρησιμοποιεί ένα κόλπο που εφάρμοζαν και οι παλιές ντίβες του Χόλιγουντ: τα παγάκια.


Η θρυλική Joan Crawford συνήθιζε κάθε πρψί να βυθίζει το πρόσωπό της μέσα σε ένα μπολ με παγάκια (το κάνει και η Kate Moss) για να έχει σφριγηλό δέρμα χωρίς μαύρους κύκλους.


Ο Sam πάλι προτείνει ήπιο μασάζ με ένα παγάκι γύρω από την ευαίσθητη περιοχή των  ματιών και μετά σε όλο το πρόσωπο και χρήση ενός face roller (ειδικό εργαλείο μασάζ προσώπου) ενώ μετά καλύπτει την περιοχή με ένα μείγμα primer και φον ντε τεν και για το φινίρισμα χρησιμοποιεί διάφανη πούδρα και κάποιο highlighter επίσης σε μορφή πούδρας (shimmer). Τόσο απλά!


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!