WOMEN'S GUIDE

Μάθαμε το μυστικό της Angelina Jolie για τέλεια κόκκινα χείλη

H Angelina Jolie έκανε πρόσφατα μια εκθαμβωτική εμφάνιση στην πρεμιέρα της ταινίας Maleficent: Mistress of Evil στο Λονδίνο και το μακιγιάζ της ήταν άψογο με τα κόκκινα ζουμερά χείλη της να έχουν τονιστεί άψογα.

Η Jolie φόρεσε ένα υπέροχο leyk;o Ralph & Russo Couture φόρεμα και πραγματικά έλαμπε.
 

Σύμφωνα με τον προσωπικό της make up artist Matin, ο οποίος αποκάλυψε στη Vogue πως επιμελήθηκε το μακιγιάζ χρησιμοποιώντας αποκλειστικά βρετανικά makeup brands, αφού η πρεμιέρα ήταν στο Λονδίνο, τρεις ήταν οι βασικές κινήσεις που έκανε ώστε να δημιουργήσει το συγκεκριμένο μακιγιάζ. Χάρισε λάμψη σε όλο το πρόσωπο, έδωσε μια έντονη πινελιά χρώματος στα χείλη και χρησιμοποίησε όσα περισσότερα βρετανικά προϊόντα μπορούσε ώστε να μπει στο κλίμα της πόλης.

Ο Matin άπλωσε στην επιδερμίδα το Emma Hardie Midas Touch Serum Duo. Στην συνέχεια ανέμειξε το συγκεκριμένο προϊόν με το Danessa Myricks Dew Wet Balm και έκανε strobing σε μέτωπο, ζυγωματικά και στο τόξο κάτω από τα φρύδια.

Όσο αφορά τα χείλη της Jolie ο Matin ξεκίνησε με το περίγραμμα χρησιμοποιώντας το Laura Mercier Longwear Lip Liner στην απόχρωση Ruby και στη συνέχεια άπλωσε το Code 8 Matte Velour Longwear Lipstick στην κόκκινη απόχρωση με μπλε υποτόνο Burlington Kisses. O make up artist θεωρεί τη συγκεκριμένη απόχρωση ασφαλή αφού ταιριάζει σε όλους τους τόνους επιδερμίδας ενώ κάνει τα δόντια να δείχνουν πιο λευκά.

Το μυστικό για τέλειο φινίρισμα είναι η εφαρμογή κονσίλερ στις άκρες των χειλιών με ένα κωνικό μικρό πινέλο. Ο Matin επιμένει πως το κόκκινο κραγιόν είναι το πιο κατάλληλο και υπέροχο για τις βραδινές εμφανίσεις αλλά και για τις γιορτές που δεν θα αργήσουν να έρθουν.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!