WOMEN'S GUIDE

Η Kate Middleton υιοθέτησε ένα από τα πιο hot fashion trends της σεζόν [εικόνες]

H Δούκισσα του Κέιμπριτζ, λόγω και του τίτλου της, σχεδόν πάντα κάνει "συντηρητικές" στιλιστικές επιλογές στις επίσημες εμφανίσεις της, όμως πάντα φροντίζει να μας δείχνει πως γνωρίζει τις νέες τάσεις στη μόδα και τις υιοθετεί με το δικό της τρόπο.

Και τώρα η Kate επέλεξε να φορέσει το χρώμα που θεωρείται η πιο hit απόχρωση για το φετινό φθινόπωρο (και τον ερχόμενο χειμώνα) σύμφωνα με τους fashion experts. 


Συγκεκριμένα στη χθεσινή επίσημη συνάντηση που είχαν οι Kate & William με τον Αγά Χαν στο Λονδίνο, εν όψει του επίσημου  ταξιδιού τους στο Πακιστάν στις 18 Οκτωβρίου, η Δούκισσα του Κέιμπριτζ επέλεξε το πράσινο χρώμα στο outfit της, που θεωρείται το πιο in fashion χρώμα αυτή τη σεζόν.


Η Kate φόρεσε ένα μακρύ αέρινο φόρεμα με μακριά μανίκια του brand ARoss Girl, σε χρώμα βασκάς (μια γαλαζοπράσινη απόχρωση που είναι πολύ στη μόδα) και το συνδύασε με υπέροχα σκουλαρίκια του Πακιστανού σχεδιαστή Zeen.


Την ίδια μέρα στη Νότιο Αφρική και η Meghan Markle έβαλε φόρεμα σε πράσινους τόνους, μόνο που η Δούκισσα του Σάσεξ επέλεξε τις λαδί αποχρώσεις, που επίσης είναι στη μόδα.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!