WOMEN'S GUIDE

Η Amal Clooney φόρεσε την πιο hot απόχρωση της νέας σεζόν [εικόνες]

Η σύζυγος του χολιγουντιανού σταρ George Clooney, μπορεί να είναι μια άκρως επιτυχημένη δικηγόρος, αλλά έχει καταφέρει να γίνει fashion icon, αφού οι στιλιστικές επιλογές της είναι κάθε φορά τόσο άψογες και up to date που μέχρι και η Anna Wintour της Vogue υποκλίθηκε στο γούστο της Amal και την αγάπη της για τη μόδα.

Μάλιστα η Amal δεν εντυπωσιάζει μόνο με τις red carpet εμφανίσεις της όταν συνοδεύει το διάσημο σύζυγό της σε χολιγουντιανά γκαλά, αλλά ακόμα και στη καθημερινότητά της.


Τώρα η Amal, που αυτές τις μέρες βρίσκεται στη Νέα Υόρκη, για την 74η Σύνοδο των Ηνωμένων Εθνών, κατάφερε να εντυπωσιάσει ξανά με το outfit της.


Η Amal φόρεσε ένα ζωηρόχρωμο Burberry παλτό και ασορτί φούστα και "ηρέμησε" το όλο σύνολο με ένα πουλόβερ και γόβες σε nude τόνους.


Το πράσινο είναι ένα από τα χρώματα που θα φορεθούν πολύ φέτος το χειμώνα, καθώς γενικά, χάρη στο 90s revival στη μόδα, η σεζόν Φθινόπωρο - Χειμώνας 2019-20 θα έχει πολλά και έντονα χρώματα και η Amal μόλις σου έδειξε τον πιο ιδανικό τρόπο να τα φορέσεις χωρίς να μοιάζεις με κλόουν!


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!