WOMEN'S GUIDE

Οι 4 hot τάσεις στις βαφές μαλλιών για καστανές για τη νέα σεζόν [εικόνες]

Αυτή την εποχή λίγο πολύ όλες σκέφτονται να κάνουν μια αλλαγή στο hair look τους μετά το καλοκαίρι. Αν όμως είστε καστανές ή μελαχρινές και δεν θέλετε να κάνετε δραστικές αλλαγές, δείτε ποιες αποχρώσεις και τεχνικές στις βαφές μαλλιών είναι στη μόδα και θα σας ανανεώσουν με τον πιο διακριτικό τρόπο.

Πρόκειται για γλυκιές αποχρώσεις που θα σας χαρίσουν ένα tres chic look. Έχουν να κάνουν τόσο με τεχνικές όσο και με χρώμα και, όπως αναφέρει το faysbook.gr, τις προτείνουν οι διασημότεροι κομμωτές του Hollywood. 

Είμαστε σίγουρες πως τόσο εσείς όσο και ο κομμωτής σας θα ξετρελαθείτε και θα επιλέξετε εκείνη που σας ταιριάζει περισσότερο.

Μελί Highlights: Πρόκειται για μια τεχνική ιδανική για όσες από εσάς έχετε καστανά μαλλιά. Οι ανταύγειες στο χρώμα του μελιού είναι ότι ωραιότερο αφού αναδεικνύουν ΄και φωτίζουν τη βάση με τον καλύτερο τρόπο. Το συγκεκριμένο look δείχνει τέλειο τόσο σε ίσια όσο και σε σγουρά μαλλιά.

Gingerbrad Caramel: Μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της χρονιάς. Το απαλό καστανό συναντά το κόκκινο δημιουργώντας μιας γοητευτική και χαρούμενη απόχρωση. Οι ειδικοί σας προτείνουν να κρατήσετε τη ρίζα στο φυσικό της χρώμα και να ανοίξετε τις άκρες και τις τούφες γύρω από το πρόσωπο.

Ash Brunette: Είναι μια απόχρωση που κινείται μεταξύ καστανού και ξανθού. Πρόκειται για το look που έχει υιοθετήσει η Barbara Pavlin και ταιριάζει σε όλες σχεδόν τις επιδερμίδες. Πρόκειται για μία μίξη του φωτεινού καφέ με το ψυχρό ξανθό χωρίς κίτρινους ή κόκκινους υποτόνους. Αν μάλιστα η ρίζα σας σκούρα καστανή ακόμη καλύτερα μιας και δεν υπάρχει κανένας λόγος να την πειράξετε.

Διακριτικό ombre: Είναι μια νέα τεχνική που προτείνουν οι celebrity hairstylists η οποία συνδυάζεται με αφέλειες. Δείχνει τέλεια σε φυσικά καστανά μαλλιά και το ombre ξεκινά από τις αφέλειες και προχωρά προς τις άκρες των μαλλιών.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!