WOMEN'S GUIDE

H Middleton μας θύμισε πως αυτά τα φορέματα θα φορεθούν πολύ και το φθινόπωρο

Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ μας έχει αποδείξει δεκάδες φορές πως λατρεύει τα shirt dresses, τα φορέματα με κουμπάκια μπροστά, που συχνά τα φορά με μεσαίο και μακρύ μήκος.

Τα συγκεκριμένα φορέματα υπήρξαν ένα από τα μεγαλύτερα fashion trends της φετινής άνοιξης και του καλοκαιριού, αλλά οι fashion experts επιμένουν πως θα φορεθούν πολύ και τον ερχόμενο φθινόπωρο και το χειμώνα.


Και η Kate Middleton στην πρώτη δημόσια εμφάνιση της για φέτος το φθινόπωρο, επέλεξε ένα ακόμη shirt dress το οποίο μάλιστα έχει και το πιο υπέροχο vintage style φλοράλ μοτίβο και ζώνη στη μέση και φυσικά μακριά μανίκια, αφού πλέον το φθινόπωρο είναι εδώ.


Η Δούκισσα επέλεξε ένα shirt dress που έχει σχεδιάσει η διάσημη fashion designer από τη Νέα Ζηλανδία Emilia Wickstead (η Middleton συχνά φορά δημιουργίες της) και πήγε στο Βασιλικό Κήπο στο Wisley της Αγγλίας και οι απανταχού fashionistas πλέκουν εγκώμια για το φθινοπωρινό στυλ της Kate.

Μάλιστα η Kate συνδύασε το φόρεμα με ένα ζευγάρι εσπαντρίγιες - πλατφόρμες που είναι ίσως το ιδανικό παπούτσι για την ομαλή μετάβαση από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο



Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!