WOMEN'S GUIDE

Η Jennifer Lopez μας έδειξε ποιο μανικιούρ θα κυριαρχεί αυτό το Φθινόπωρο

Η Λατίνα ποπ σταρ Jennifer Lopez φιγουράρει στο εξώφυλλο του νέου τεύχους του περιοδικού variety και όλοι μιλούν για το μανικιούρ της, αφού σύμφωνα με τους nail experts, αυτό το σχήμα και ειδικά αυτή η απόχρωση σε βερνίκι νυχιών αποτελεί το πιο hot trend του φετινού Φθινοπώρου και πιθανά θα το μιμηθούν όλες!

Το μανικιούρ της JLo, υπογράφει ο Tom Bachik, o μανικιουρίστας που εμπιστεύονται πασίγνωστες σταρ όπως η Selena Gomez και η Kim Kardashian,  ο οποίος επέλεξε για αυτό το φθινοπωρινό τεύχος να βάψει τα νύχια της Jennifer με ένα λευκό περλέ βρενίκι, ενώ το σχήμα τους είναι μυτερό και τα νύχια έχουν μεσαίο μήκος.

Και φυσικά ήξερε πως τα βλέμματα όλων θα έπεφταν στο μανικιούρ της Lopez, αφού σε αυτό το εξώφυλλο, μας δείχνει το μονόπετρο του αρραβώνα της με τον Alex Rodriguez.


Το popsugar.com αναφέρει πως τα αλαβάστρινα βερνίκια νυχιών με περλέ φινίρισμα είναι πολύ στη μόδα αυτό το φθινόπωρο, καθώς οι ειδικοί λένε πως αυτό το χρώμα είναι ιδανικό για τη... μετάβαση από το καλοκαίρι στους πιο... μουντούς μήνες που έρχονται.


Και μπορεί να θεωρείται πως το λευκό -περλέ είναι... γεροντίστικο χρώμα, αλλά οι μεγάλοι οίκοι μόδας έχουν αντίθετη άποψη και έχουν λανσάρει και νέες ανοιχτόχρωμες περλέ αποχρώσεις.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!