WOMEN'S GUIDE

Και η Ηλιάνα είπε ναι στο πιο hot hair trend της χρονιάς - Απέκτησε αφέλειες

Το γνωστό μοντέλο και κριτής του Greece's Next Top Model αποφάσισε να ενδώσει και αυτή στην απόλυτη νέα τάση που θέλει τις αφέλειες να κυριαρχούν όλο το 2019.

Έτσι μετά τη Μαίρη Συνατσάκη και άλλες celebrities που φέτος αποφάσισαν να υιοθετήσουν το πιο hot hair trend, και η Ηλιάνα, λίγο πριν την τηλεοπτική πρεμιέρα του νέου κύκλου του GNTM, απέκτησε μακριές και ολόισιες αφέλειες.


Η ίδια μας έδειξε το νέο hair look της μέσω Instagram και οι περισσότεροι συμφωνούν πως της πάει πολύ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ILIANA PAPAGEORGIOU (@ilianapapageorgiou) on Aug 27, 2019 at 3:37am PDT


Αν πάντως και εσείς σκοπεύετε να αποκτήσετε αφέλειες για να ανανεώσετε το κούρεμά σας εν όψει φθινοπώρου θυμηθείτε πως καλό είναι να το συζητήσετε πρώτα με το κομμωτή σας που θα σας προτείνει το στυλ που ταιριάζει στον τύπο των μαλλιών σας και στο σχήμα του προσώπου σας.


Γενικά να θυμάστε πως οι μακριές αφέλειες είναι ιδανικές για να καλύπτουν ένα πολύ μεγάλο μέτωπο, αν όμως το πρόσωπό σας είναι μικρό θα πρέπει να πειραματιστείτε με άλλα μήκη και στυλ για να βρείτε τις αφέλειες που σας ταιριάζουν.

Τέλος να θυμάστε πως δεν χρειάζεται να έχετε απολύτως ολόισιες αφέλειες σαν της Ηλιάνας, αφού φέτος στη μόδα είναι και οι σγουρές "ατίθασες" αφέλειες σε μαλλιά με μπούκλες ή σπαστά μαλλιά.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!