WOMEN'S GUIDE

Διακοπές τέλος, αρχή για περιποιήσεις ανανέωσης

της Ελένης Κρίγκου
Brows&Beauty Artist

Κι αφού χαρήκαμε ήλιο, θάλασσα, πισίνα, βουνό, φαγητά, γλυκά γεμίσαμε μπαταρίες και φτάσαμε στην ώρα της επαναφοράς. 

Τέτοια εποχή η επιδερμίδα παρουσιάζεται αφυδατωμένη, ξηρή τραχιά με αίσθηση τραβήγματος, έξαρση των πανάδων, χαμένη λάμψη και άτονη, θαμπή όψη. Tο πρώτο στάδιο της διαδικασίας είναι απαραίτητα ο βαθύς καθαρισμός κατά προτίμηση με μηχάνηματα νέας γενεάς και τεχνολογίας όπου πέραν της αφαίρεσης του σμήγματος και απομάκρυνσης των νεκρών κυττάρων, θα βοηθήσουν το δέρμα να αναπλάσει τα κύτταρα, να αναπνεύσει ξανά και να απορροφήσει το οξυγόνο που χρειάζεται για να ανακτήσει τη χαμένη λάμψη και τόνωση. 

Ακολουθεί η βαθιά ενυδάτωση με εξειδικευμένες θεραπείες σε επαγγελματικά ινστιτούτα αισθητικής σε συνδιασμό με ενυδατικά προιόντα στο σπίτι όπως μάσκες, οροί, αμπούλες. Δεν ξεχνάμε τις σωματικές απαιτήσεις γι' αυτό φροντίζουμε με μασάζ, απολέπιση, λοσιόν και θεραπείες σώματος. Επιπλέον, είναι απαραίτητη η επιστροφή στη σωστή διατροφή με μπόλικα φρούτα, λαχανικά και νερό.

Από τον Οκτώβριο και μετά μέχρι αρχές Μαίου ξεκινάμε τη λεύκανση με σκοπό τη καταπολέμηση κηλίδων και πανάδων με φυτικά πήλινγκ, οξέα φρούτων και πήλινγκ με γλυκολικό οξύ.

'Ο κάθε Σεπτέμβρης είναι η αρχή του χρόνου' λέει ένα ρήτο.

Κι εμείς το ακολουθάμε..

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!