WOMEN'S GUIDE

Πολλές ζήλεψαν την πανάκριβη τσάντα που κρατούσε η Κατερίνα Καινούργιου

Πριν λίγες μέρες η γνωστή παρουσιάστρια βρέθηκε στην Κέρκυρα και η τσάντα που κρατούσε σε μια από τις πόζες της που ανέβασε στο Instagram από το όμορφο νησί του Ιουνίου έκανε πολλές να ζηλέψουν.

Η Κατερίνα, γενικά φροντίζει να ανεβάζει συχνά πόζες της που δείχνουν τις στιλιστικές επιλογές της, ενώ συχνά κάνει και give aways σε συνεργασία με γνωστά brands δωρίζοντας ρούχα και αξεσουάρ που φορά.


Στην Κέρκυρα η Κατερίνα αρχικά πόζαρε με ένα μπικίνι (το οποίο όντως ήταν για give away) με φόντο το όμορφο Αχίλλειο.


Και μετά ανέβασε μια πόζα της από τα καντούνια στην παλιά πόλη της Κέρκυρας, όπου όλες όσες ασχολούνται με τη μόδα αμέσως πρόσεξαν την τσάντα της.


Πρόκειται για την  Dior Book Tote bag in Embroidered Canvas, τη τσάντα του οίκου Dior που σχεδίασε η Maria Grazia Chiuri και ειδικά φέτος έγινε αντικείμενο πόθου για τις απανταχού fashionistas.


H συγκεκριμένη τσάντα αποτελεί μέρος μιας ολόκληρης συλλογής με τσάντες τύπου tote με κεντητά στοιχεία και οι τιμές τους αγγίζουν τα 2.300 ευρώ.


Μάλιστα η τσάντα της Κατερίνας είναι custom, αφού πάνω της αναγράφεται η λέξη Katken, που είναι και το ψευδώνυμό της γνωστής παρουσιάστριας στα social media.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!