WOMEN'S GUIDE

H Rihanna λανσάρει νέα σειρά καλλυντικών αποκλειστικά για τα φρύδια

Ειδικά τα τελευταία χρόνια, τα φρύδια, κατάφεραν να βγουν από την... αφάνεια όπου βρίσκονταν για καιρό (για δεκαετίες κανείς δεν ασχολούνταν με τα φρύδια και ενίοτε η μόδα στο μακιγιάζ τα "εξαφάνιζε" από το πρόσωπο) και να αποκτήσουν πρωταγωνιστικό ρόλο, αφού πλέον όλες έχουν καταλάβει πόσο το φρύδι μπορεί να αλλάξει συνολικά την εικόνα ενός προσώπου και να τονίσει το βλέμμα.

Και τα τελευταία χρόνια ήταν στη μόδα τα έντονα και πυκνά φρύδια και πλέον είναι στη μόδα τα πιο φυσικά φρύδια. Σε κάθε περίπτωση τα φρύδια πλέον έχουν αποκτήσει τη θέση που τους αξίζει στην beauty ρουτίνα και όλες σπεύδουν να τα βουρτσίσουν, να τα τονίσουν κ.λπ.


Έτσι η Rihanna, μέσω του δικού της brand καλλυντικών Fenty Beauty αποφάσισε να λανσάρει μια σειρά μακιγιάζ για τα φρύδια.


Η σειρά θα περιλαμβάνει μολύβια φρυδιών και επειδή η διάσημη τραγουδίστρια έχει αποδείξει (και σε αυτό έχει στηρίξει και την επιτυχία του brand της) πως αγκαλιάζει τη διαφορετικότητα και θέλει να απευθύνεται σε ΟΛΕΣ τις γυναίκες, στην ουσία ανακοίνωσε πως τα μολύβια φρυδιών και τα καλλυντικά της για τα φρύδια θα κυκλοφορήσουν σε 14 αποχρώσεις!

Η νέα σειρά αναμένεται να κυκλοφρήσει στις 23 Αυγούστου και ήδη συζητιέται πολύ.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!