WOMEN'S GUIDE

Μάθε πως να αποκτήσεις μόνη σου τέλεια beach wavy μαλλιά

Είναι σίγουρα το χτένισμα που ταιριάζει... γάντι στο καλοκαίρι, αφού κάνει τα μαλλιά σου να μοιάζουν σαν να έχεις μόλις βγει από τη θάλασσα και να έχουν στεγνώσει κάτω από τον καυτό ήλιο.

Όμως τα κυματιστά μαλλιά τα βλέπουμε παντού: ακόμα και στο κόκκινο χαλί και φυσικά καμιά δεν χρειάστηκε να βουτήξει στη θάλασσα για να πετύχει τα τέλεια κυματιστά beach hair.


Μπορείτε μόνες σας να πετύχετε αυτό το άκρως καλοκαιρινό hair look, ακολουθώντας μερικά απλά tips, και αν θέλετεπιο... επαγγελματικό αποτέλεσμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σίδερο μαλλιών (αφού πρώτα φροντίσετε να έχετε προστατέψει τα μαλλιά σας με μια ειδική κρέμα, αφρό ή σπρέι) και να ακολουθήσετε τις οδηγίες του βίντεο.

Αν τα μαλλιά σας διαθέτουν έναν ελαφρύ κυματισμό από μόνα τους: Εδώ αρκεί να τα αφήσετε να στεγνώσουν κανονικά, χωρίς πιστολάκι ή αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε πιστολάκι επειδή βιάζεστε, προσθέστε το προσάρτημα diffuser (στρογγυλό εξάρτημα με μικρές μύτες) που κάνει τα μαλλιά ανάλαφρα και δεν χαλάει τον κυματισμό τους, αλλά τον ενισχύει. Με ελαφριές κυκλικές κινήσεις συγκεντρώστε μια τούφα και ανεβοκατεβάστε για να πετύχετε το απαραίτητο αποτέλεσμα. Στη συνέχεια χρησιμοποιήστε το σίδερο για τις μπούκλες στα σημεία που θέλετε πιο έντονο κυματισμό και φιξάρετε με σπρέι.


Αν τα μαλλιά σας είναι ίσια ή βαριά: Σε αυτή την περίπτωση, μετά το λούσιμο πλέξτε τα μαλλιά σας σε χαλαρές πλεξούδες και αφήστε τα να στεγνώσουν κατά τη διάρκεια της νύχτας. Το επόμενο πρωί λύστε τις πλεξούδες και δώστε με τα δάχτυλα και με απαλές κινήσεις την απαραίτητη φόρμα.


Εκπληκτικό αποτέλεσμα προσφέρουν τα λεγόμενα spray αλατιού που μπορείτε αν αναζητήσετε στο εμπόριο ή μπορείτε να φτιάξετε μόνες σας. Τα συγκεκριμένα spray δουλεύουν ως εξής: Ψεκάστε αρχικά μια μικρή ποσότητα σε βρεγμένα ή νωπά μαλλιά και στη συνέχεια «τσαλακώστε» τις άκρες τους. Μπορείτε τώρα να τα αφήσετε αν στεγνώσουν φυσικά ή με πιστολάκι για περισσότερο όγκο.

Τέλος beach wavy hair σαν αυτά του... κομμωτηρίου μπορείτε να τα πετύχετε με το σίδερο μαλλιών

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!