WOMEN'S GUIDE

Το μυστικό της Kate Middleton για επίπεδη κοιλιά είναι μια άσκηση

Είναι 37 ετών, έχει ήδη φέρει στον κόσμο τρία παιδιά και όμως η σιλουέτα της παραμένει αψεγάδιαστη, ενώ μετά από κάθε εγκυμοσύνη της εντυπωσιάζει τους πάντες, με το πόσο γρήγορα χάνει τα όποια κιλά έβαλε και επανέρχεται σχεδόν αμέσως σε φόρμα. Πως τα καταφέρνει; Σύμφωνα με δημοσιεύματα στο βρετανικό Τύπο το μυστικό είναι μια άσκηση.

Συγκεκριμένα δημοσιεύματα στη Daily Mail και τη Daily Express, αλλά και τη Mirror αναφέρουν πως  η άσκηση που κάνει η Δούκισσα του Κέιμπριτζ και έχει πάντα επίπεδη κοιλιά είναι η σανίδα, μια άσκηση που πολλές celebrities και fitness gurus λένε πως είναι ιδανική για τους κοιλιακούς.


Η «σανίδα» είναι μια από τις πιο αποτελεσματικές στατικές ασκήσεις διαχείρισης σωματικού βάρους, ενώ δεν χρειάζεται εξοπλισμό. Μέσω αυτής, μπορείτε να εξαφανίσετε το λίπος της κοιλιάς, να γυμνάσετε τους εσωτερικούς και εξωτερικούς μύες της πλάτης και να τεντώσετε αυτούς των γλουτών, των χεριών και των ποδιών. Στην ουσία, αυτή η άσκηση μοιάζει με τις κάμψεις, εκτός από το γεγονός ότι εδώ δεν περιλαμβάνεται η κίνηση του σώματος.

Για σωστά αποτελέσματα, όσοι την κάνουν, πρέπει να παραμείνουν σε αυτή τη στάση για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Η στάση γίνεται πιο επίπονη όσο περνά η ώρα.


Μία πηγή είπε στη Mail Online: «Υπάρχουν τριών ειδών, η βασική σανίδα, η πλάγια σανίδα και η σανίδα που ξαπλώνεις μπρούμυτα. Και στις τρεις, η Middleton μπορεί κρατηθεί για 45 δευτερόλεπτα ή και παραπάνω και να επαναλάβει τουλάχιστον δέκα φορές την κάθε μία. Επίσης, χρησιμοποιεί και μπάλα γυμναστικής για να γυμνάσει τους κοιλιακούς της».

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!