WOMEN'S GUIDE

Η Kate Middleton στη βάφτιση του Archie θύμισε μια σταρ του Gossip Girl [εικόνες]

Μπορεί να έχουν περάσει πάνω από 7 χρόνια από όταν τελείωσε η τηλεοπτική σειρά Gossip Girl, αλλά φαίνεται πως το στυλ που είχαν οι πρωταγωνίστριες παραμένει στη... βασιλική μόδα.

Όσες παρακολουθούσαν την τηλεοπτική σειρά με πρωταγωνίστρια τη Blake Lively, στο ρόλο της πάμπλουτης Serena, σίγουρα θα θυμούνται πως η κολλητή φίλη της Blair Waldorf φορούσε συνέχεια headbands, δηλαδή εντυπωσιακές στέκες, και είχε και αδυναμία στις τιάρες, αφού ονειρεύονταν να παντρευτεί ένα πρίγκιπα.


Και στο παρελθόν συχνά έχουν συγκρίνει την Blair με την Kate Middleton (που όντως παντρεύτηκε έναν πρίγκιπα) καθώς και οι στυλιστικές επιλογές τους συχνά ταυτίζονταν. 


Και τώρα που το περασμένο Σάββατο έγινε η βάφτιση του μικρού Archie, του γιου των Meghan & Harry, πολλοί παρατήρησαν πως η Kate θύμιζε ξανά την Blair Waldorf.

H Kate φόρεσε ένα υπέροχο Stella McCartney ροζ φόρεμα που το συνδύασε με μια εντυπωσιακή headband που θύμιζε πλεξούδα, την οποία άνετα θα μπορούσε να φορά και η Blair.


Μάλιστα αρκετοί εκτιμούν πως το συγκεκριμένο αξεσουάρ μαλλιών, αναμένεται να κάνει θεαματικό comeback στη μόδα τις επόμενες σεζόν.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!