WOMEN'S GUIDE

Βάφεστε ακόμα και στην παραλία; Τρία tips για να μείνει το μακιγιάζ στη θέση του

Κανονικά θα έπρεπε να μη χρησιμοποιείτε μακιγιάζ στις παραλίες, αλλά κακά τα ψέματα πολλές γυναίκες δεν πάνε χωρίς μακιγιάζ ούτε στο περίπτερο και φυσικά δεν αράζουν πλάι σε πισίνες και σε πλαζ άβαφες. Όμως η ζέστη είναι εχθρός του μακιγιάζ.

Αν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία, στο faysbook.gr, διαβάσαμε τρία tips που δίνουν και οι makeup artists και θα σας φανούν χρήσιμα όχι μόνο για το μακιγιάζ της παραλίας, αλλά γενικά για το καλοκαιρινό μακιγιάζ τώρα που ο υδράργυρος ανεβαίνει.

Setting Spray: Σας έχουμε τονίσει τη σημασία του συγκεκριμένου προϊόντος. Οι makeup artists επιμένουν ότι πρέπει να γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της ρουτίνας σας ειδικά αν συνηθίζετε να φοράτε μακιγιάζ καθημερινά. Αφού ολοκληρώσετε το make up λοιπόν ψεκάζετε και είστε ήσυχες. Καλό είναι να το έχετε στην τσάντα σας ώστε να το ανανεώνεται κάθε φορά που νοιώθετε την ανάγκη.

Less is More: Όσο λιγότερα προϊόντα μακιγιάζ χρησιμοποιείτε τόσο το καλύτερο. Παράλληλα είναι καλύτερο να χρησιμοποιείτε ανάλαφρες φόρμουλες που δεν βαραίνουν την επιδερμίδα. Αποφύγετε τις κόμπακτ πούδρες για παράδειγμα και τα προϊόντα με υπερβολικά ματ υφή.

Συνδυάστε τις υφές: Μπορείτε να ακολουθήσετε ένα μυστικό των make up artists που εφαρμόζουν κυρίως στον κινηματογράφο αλλά και στις πολύωρες φωτογραφίσεις. Πρόκειται για τις στρώσεις με δύο προϊόντα μακιγιάζ. Για παράδειγμα μπορείτε να απλώσετε μια λεπτή στρώση αντηλιακή κρέμα με χρώμα και στη συνέχεια διάφανη πούδρα με ένα μεγάλο πινέλο. Το ίδιο μπορείτε να κάνετε στα ζυγωματικά (με κρεμώδες αλλά και σε στερεή μορφή blush) και στα χείλη με κραγιόν και lip balm.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!