WOMEN'S GUIDE

Το λάθος που κάνεις και εξηγεί γιατί δεν είναι τέλειες οι φυσικές μπούκλες σου

Αν έχεις φυσικά σγουρά μαλλιά είσαι τυχερή, γιατί ειδικά φέτος τα μαλλιά με φυσικές μπούκλες είναι στη μόδα. Ίσως όμως να σε... εκνευρίζουν οι μπούκλες σου, γιατί είναι "ατίθασες", φριζάρουν, δεν έχουν όγκο κ.λπ. Μια hair expert μας εξηγεί πως δεν φταίνε οι μπούκλες σου, αλλά εσύ, που μάλλον κάνεις κάποια λάθη και ειδικά ένα μεγάλο λάθος.

Η Jenda Alcorn, δεν είναι μόνο διάσημη hairstylist για δεκάδες celebrities, καθώς εργάζεται σε ένα από τα πιο φημισμένα κομμωτήρια του Λος Άντζελες, αλλά έχει και η ίδια εκπληκτικά όμορφα φυσικά σγουρά μαλλιά.


Άρα ξέρει να δώσει συμβουλές για το πως να πετύχεις τις τέλειες φυσικές μπούκλες.


Η ίδια λοιπόν εξηγεί πως το πρώτο κια μεγαλύτερο λάθος που κάνουν πολλές είναι πως προσπαθούν να ξεμπερδέψουν και να βουρτσίσουν τα σγουρά μαλλιά τους μετά το λούσιμο. Η Jenda εξηγεί πως αυτό προκαλεί "χάος" στα κατσαρά μαλλιά και τονίζει πως θα πρέπει να ξεμπερδεύεις τις μπούκλες σου (ή να τις βουρτσίσεις - αν και συστήνει ξεμπέρδεμα μόνο με τα δάχτυλα) την ώρα που λούζεσαι και συγκεκριμένα όταν εφαρμόζεις το conditioner και τονίζει πως άμα κάνεις το τελευταίο ξέβγαλμα δεν πρέπει να ξανα - πειράξεις τις μπούκλες σου.

Επίσης η Jenda σε συμβουλεύεις να λούζεις, να ξεμπερδεύεις και να βάζεις conditioner με το κεφάλι σου προς τα κάτω και να μαζεύεις τα μαλλιά σδου με πετσέτα ψηλά στο κεφάλι (σαν τουρμπάνι) μετά το λούσιμο, για να είσαι σίγουρη πως οι μπούκλες σου θα έχουν όγκο και στο πάνω μέρος του κεφαλιού. Τέλος θυμίζει πως όσες έχουν φυσικά σγουρά μαλλιά θα πρέπει να εφαρμόζουν το όποιο προϊόν styling ή περιποίησης μαλλιών πάντα σε υγρά μαλλιά και ποτέ σε στεγνή τρίχα.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!