WOMEN'S GUIDE

H Kate Middleton έβαλε ένα φόρεμα που θα το... ζήλευε η Meghan Markle

H Δούκισσα του Κέιμπριτζ, το τελευταίο διάστημα, πραγματοποιεί αλλεπάλληλες επίσημες εμφανίσεις και πρόσφατα βρέθηκε σε φιλανθρωπικό γκαλά, κλέβοντας και πάλι τις εντυπώσεις με το σικάτο outift, που επέλεξε να φορέσει στο δείπνο, που έγινε για τους σκοπούς του "Action on Addiction".

Η Kate, φόρεσε ένα υπέροχο έξωμο, πλεκτό, κρεμ φόρεμα της σχεδιάστριας Barbara Casasola και το συνδύασε με αστραφτερές Jimmy Choo γόβες και έδειχνε υπέρκομψη.


Πολλοί δε παρατήρησαν πως η λαιμόκοψη αυτού του φορέματος, που αφήνει ακάλυπτους τους ώμους, θυμίζει πολύ το στυλ της Meghan Markle, αφού πράγματι η Δούκισσα του Σάσεξ έχει επιδείξει μεγάλη αδυναμία στα έξωμα φορέματα (από το νυφικό της μέχρι τα φορέματα που βάζει σε επίσημες εμφανίσεις της). Μάλιστα κάποιοι σχολίασαν πως τώρα η Kate αντιγράφει το στυλ της Meghan.


Ωστόσο αυτό δεν ισχύει αφού το ίδιο ακριβώς φόρεμα, η Kate Middleton το είχε φορέσει και το 2016 σε εκδήλωση στο μουσείο φυσικής ιστορίας και τότε το είχε συνδυάσει με nude πέδιλα με λουράκι.

Άλλωστε η Kate συχνά "ανακυκλώνει" τα ρούχα και τα αξεσουάρ που επιλέγει για τις δημόσιες εμφανίσεις της και τα φορά ξανά και ξανά.


Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!