WOMEN'S GUIDE

Έχεις στρογγυλό πρόσωπο; Tips για να βρεις το σωστό κούρεμα

Τώρα που καλοκαίριασε πολλές είναι αυτές που αποφασίζουν να κάνουν ένα φρεσκάρισμα στα μαλλιά τους και συνήθως επιλέγουν ένα πιο κοντό και ανάλαφρο κούρεμα για τους καλοκαιρινούς μήνες.

Αν όμως έχετε στρογγυλό πρόσωπο, καλό είναι να ακολουθήσετε τα ακόλουθα tips που διαβάσαμε στο beautetinkyriaki.gr, για να διαλέξετε το σωστό κούρεμα που θα "σβήνει" τις έντονες καμπύλες του προσώπου σας.

  • Επιλέξτε ένα κούρεμα που προσθέτει όγκο στο επάνω μέρος του κεφαλιού. Με αυτό τον τρόπο το σχήμα του προσώπου σας θα δείχνει πιο μακρύ.
  • Εξίσου αποτελεσματικά είναι και τα μακριά φιλαριστά μαλλιά. Τραβούν τα βλέμματα προς τα κάτω, κάνοντας ένα στρογγυλό πρόσωπο να φαίνεται πιο οβάλ.
  • Το εφέ που δημιουργείται από το φιλάρισμα των μαλλιών κάνει επίσης ένα παχουλό πρόσωπο να φαίνεται λεπτότερο.
  • Οι ασυμμετρίες σε ένα γυναικείο κούρεμα δημιουργούν την ίδια ψευδαίσθηση με το φιλάρισμα. Αν μάλιστα συνδυαστούν με μια βαθιά πλάγια φράντζα, τότε το πρόσωπο δείχνει πιο αδύνατο.
  • Προτιμήστε τις πλάγιες αφέλειες για ένα στρογγυλό πρόσωπο που έχουν την ικανότητα να προσθέτουν γωνίες. Αντίθετα, οι ίσιες και πυκνές αφέλειες που καλύπτουν όλο το μέτωπο τείνουν να κάνουν το πρόσωπο να δείχνει πιο κοντό.
  • Αν σας αρέσουν οι μπούκλες, αποφύγετε τις πολύ έντονες που προσθέτουν όγκο και στρογγυλεύουν ακόμη περισσότερο το πρόσωπο. Επιλέξτε ένα χαλαρό και ανάλαφρο σγουρό χτένισμα.

Δείτε και μερικές ιδέες για κοντά και μεσαίου μήκους κουρέματα και χτενίσματα για γυναίκες με στρογγυλό πρόσωπο.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!