WOMEN'S GUIDE

Έχετε σώμα - "αχλάδι"; Δείτε ποια μπικίνι σας ταιριάζουν

O σωματότυπος "αχλάδι", δηλαδή ένα σώμα με μεγάλη περιφέρεια και μικρό στήθος και "στενούς" ώμους, είναι ιδιαίτερα συνηθισμένος ειδικά στις μεσογειακές χώρες όπου πολλές γυναίκες, έχουν σώμα που μοιάζει να "ανοίγει" στην περιοχή της περιφέρειας και των γλουτών.

Αν ανήκετε σε αυτή τη κατηγορία θα πρέπει να σκεφτείτε έξυπνα και να επιλέξετε ένα μπικίνι που το top του θα τραβά τα βλέμματα μακριά από τη μεγάλη περιφέρεια και θα έχει όγκο ώστε να ισορροπεί οπτικά το

Επομένως, ένα push up ή με μπανέλα μπικίνι τοπ αποτελεί μια πολύ καλή πρόταση μαγιό για να τονίσετε το μπούστο σας. Εξίσου αποτελεσματική είναι και η επιλογή ενός σουτιέν που έχει βολάν, κρόσσια, έντονο χρώμα ή prints, τα οποία τείνουν να προσθέτουν όγκο και να τραβούν την προσοχή. Έτσι δημιουργείται μια φαινομενική ισορροπία με το φαρδύ κάτω μέρος του σώματος. Ανάλογο εφέ μπορείτε να επιτύχετε, επιλέγοντας τοπ που δένει στο λαιμό ή είναι off shoulder.

Από την άλλη μεριά, το κάτω μέρος του μαγιό είναι προτιμότερο να είναι σκούρο για να κρύβει πόντους. Εναλλακτικά, φορέστε κάποιο ψηλόμεσο που δημιουργεί την ψευδαίσθηση της πιο εκλεπτυσμένης σιλουέτας. Αποφύγετε λοιπόν τα σορτς και αυτά που είναι χοντρά στα πλάγια, διότι το επιπλέον ύφασμα τραβάει την προσοχή στο αδύναμο σας σημείο, δηλαδή την περιφέρεια. Επίσης, τα έντονα χρώματα ή τα μοτίβα στο κάτω μέρος του μαγιό προσθέτουν όγκο. Προτιμήστε ένα μαγιό τύπου φούστας που καλύπτει το πιο πλατύ σημείο της περιφέρειας σας και πέφτει πιο κάτω από αυτό.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!