WOMEN'S GUIDE

Αυτό είναι το "απόλυτο κούρεμα του 2019" σύμφωνα με τους hair experts [εικόνες]

Αν ρωτήσεις τους απανταχού hair stylists ποιο εκτιμούν πως είναι το κούρεμα που φέτος αναμένεται να κυριαρχήσει, η απάντηση είναι μία: curly bangs.

To curly bangs hair style, δηλαδή όλα τα κουρέματα με αφέλειες και σγουρά μαλλιά, έχουν ήδη κάνει δυναμικά την εμφάνισή τους σε πολλά γυναικεία κεφάλια celebrities, από την αρχή της χρονιάς, προκάλεσαν μεγάλο ντόρο όταν είδαμε την πρωταγωνίστρια της σειράς του Netflix, "Russian Doll" να κυκλοφορεί στη Νέα Υόρκη με αντίστοιχο κούρεμα και όλα δείχνουν πως αυτό το κούρεμα φέτος θα γνωρίσει μεγάλες δόξες.


Η ρετρό αισθητική του είναι πλήρως εναρμονισμένη με το fashion 80s  - 90s revival και επιπλέον είναι ένα κούρεμα που δεν έχει μεγάλες απαιτήσεις σε styling.


Οι ειδικοί εξηγούν πως δεν παίζουν ρόλο ούτε το μήκος των μαλλιών σου ούτε αν οι μπούκλες σου είναι "άψογες" ή αν απλά έχεις σπαστά μαλλιά. 


Το μόνο που χρειάζεται είναι να σου κόψει τις αφέλειες κάποιος στο σωστό μήκος και μετά αρκεί απλά να στεγνώσεις τα μαλλιά σου και να φορμάρεις τις αφέλειες με τα δάχτυλα των χεριών σου και είσαι έτοιμη!


Μην απορήσετε λοιπόν, αν, ειδικά το καλοκαίρι, πολλές επιλέξουν αυτό το κούρεμα (ακόμα και αυτές που δεν έχουν πολύ σγουρά μαλλιά) αφού είναι ανέμελο και πανεύκολο και άρα ιδανικό για διακοπές!


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!