WOMEN'S GUIDE

Αυτό το κούρεμα όχι μόνο είναι πρακτικό, αλλά οι ειδικοί λένε πως ταιριάζει σε όλες

Αν σκοπεύετε να αλλάξετε hair look φέτος την Άνοιξη, καλό είναι να ξέρετε πως έχει επιστρέψει στη μόδα, ένα κούρεμα που μεσουρανούσε στα 90s και σύμφωνα με τους ειδικούς, αυτό το κούρεμα, ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες, ανεξάρτητα από το σχήμα προσώπου, το χρώμα και το είδος της τρίχας και το χρώμα της επιδερμίδας.

Πρόκειται για το shag, το κούρεμα με πολλές ασυμμετρίες και αρκετό όγκο, που συνδυάζεται με αφέλειες ή μεγάλη χαμηλή φράντζα: ένα κούρεμα που στα 90s γνώρισε την αποθέωση όταν το υιοθέτησε η Rachel στα Φιλαράκια.

Τώρα το shag είναι ξανά στη μόδα και δεκάδες celebrities σπεύδουν να αποκτήσουν το δικό τους shag haircut, αφού πρόκειται για ένα κούρεμα που κινείται ανάμεσα σε όλα τα μήκη. Από πολύ κοντό μέχρι ιδιαίτερα μακρύ. Ανάλογα με το τι σας βολεύει και αρέσει. Έρχεται από τα 90’s αλλά η μοντέρνα εκδοχή του παρουσιάζει μεγαλύτερο ενδιαφέρον. 

H σύγχρονη εκδοχή του shag

Το νέο shag λοιπόν είναι φιλαριστό με “δυνατές” άκρες και αφέλειες. Ταιριάζει σε όλους τους τύπους μαλλιών και αυτό σημαίνει ότι δείχνει τέλειο τόσο στα σγουρά όσο και στα σπαστά ή ίσια μαλλιά. Επίσης είναι τέλεια λύση αν έχετε λεπτή τρίχα αφού χαρίζει όγκο και κίνηση.

Εκείνο που πρέπει να έχετε στο μυαλό σας αν αποφασίσετε να κόψετε τα μαλλιά σας σε shag είναι ότι πρέπει να χρησιμοποιείτε τα σωστά προϊόντα styling ώστε  να τονίζετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις ασυμμετρίες.Ένα σπρέι για κυματισμούς καθώς και ένα κερί φιξαρίσματος είναι απαραίτητα αφού μπορείτε μόνες σας και με τα δάχτυλα να χαρίσετε στα μαλλιά σας μια ωραιότατη φόρμα. Αν πάλι έχετε φυσικά σγουρά μαλλιά είστε οι πιο τυχερές αφού με λίγη ποσότητα αφρού μπορείτε απλά να στεγνώνετε τα μαλλιά σας με το πιστολάκι και να βγαίνετε. Δεν χρειάζεται καν σπρέι χτενίσματος αφού το κούρεμα έχει τέτοια μορφή που θα μαλλιά αποκτούν την τέλεια φόρμα χωρίς κόπο.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!