WOMEN'S GUIDE

H Meghan Markle σου δείχνει το πιο άνετο ντύσιμο για πτήση [εικόνες]

Έχουμε δει εκατοντάδες celebrities να κυκλοφορούν στα αεροδρόμια ντυμένες λες και πάνε να παραλάβουν βραβείο και έχουν γραφτεί χιλιάδες άρθρα για το ιδανικό ντύσιμο όταν ταξιδεύεις με αεροπλάνο και συχνά οι fashionistas αποθεώνουν travel outfits που περιλαμβάνουν ακόμα και ψηλοτάκουνες γόβες. Τώρα όμως μια Δούκισσα έβαλε σε όλους τα γυαλιά!

Η Meghan Markle ολοκλήρωσε το μίνι ταξίδι της στις ΗΠΑ και μετά από μια εβδομάδα, μέσα στην οποία κατάφερε να δει στη Νέα Υόρκη, όλες τις κολλητές φίλες της και να πάει και στο baby shower πάρτι που της είχαν ετοιμάσει, η Δούκισσα πήρε το δρόμο της επιστροφής στο Λονδίνο.


Και για το υπερατλαντικό ταξίδι της, η Meghan ντύθηκε πιο απλά από ποτέ, δείχνοντας σε όλους πως πάνω από όλα προέχει η άνεση όταν ταξιδεύεις με αεροπλάνο για πολλές ώρες και ειδικά όταν είσαι έγκυος.
Έτσι είδαμε την Meghan να φορά κολάν (ναι καλά διαβάσατε κολάν!) και sneakers, που τα συνδύασε με ένα αθλητικό φούτερ, καπελάκι του μπέιζμπολ και ένα μάλλινο φαρδύ παλτό για να την κρατά ζεστή.


Και αν αυτό το outfit είναι ιδανικό για μια Δούκισσα σίγουρα είναι ιδανικό και για εσένα.



Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!