WOMEN'S GUIDE

H Kim αποκάλυψε ένα μυστικό ομορφιάς και αρκετοί τη λυπήθηκαν

H Kim Kardashian, έχει στήσει το δικό της brand καλλυντικών και κατά καιρούς μοιράζεται πολλά από τα μυστικά ομορφιάς της, αλλά αυτό που αποκάλυψε πρόσφατα, είχε μια κάπως συγκινητική ιστορία που το συνοδεύει.

Όπως αναφέρει το αμερικανικό Cosmopolitan, η 37χρονη τηλεπερσόνα, πρόσφατα έκανε ένα ακόμη Master Class μαζί με τον αγαπημένο της makeup artist Mario Dedivanovic.


Και κάποια τη ρώτησε ποιο είναι το μυστικό της αψεγάδιαστης επιδερμίδας της, στην οποία πράγματι δεν είναι εμφανή τα σημάδια του χρόνου.


Και τότε η Kim είπε "μη γελάτε ποτέ" και εξήγησε πως το γέλιο προκαλεί ρυτίδες έκφρασης. Ωστόσο η Kim αφού είπε πως η ίδια σπάνια γελάει (κάτι που τελικά μπορεί να διαπιστώσει κανείς εύκολα αν ανατρέξει στις πόζες της και τις selfies της τα τελευταία χρόνια) στην πορεία εξήγησε πως σταμάτησε να γελάει από όταν ήταν έγκυος στο δεύτερο παιδί της (την κόρη της North) και είπε πως τότε είχε δεχτεί τόσο πολύ bοdy shaming για τα κιλά που είχε πάρει και το πρήξιμο που είχε και είχε πληγωθεί τόσο πολύ, που άλλαξε οριστικά ο τρόπος που ήθελε να βγαίνει στις φωτογραφίες.


Η Kim είπε πως μετά από όλα αυτά αποφάσισε να μην χαμογελάει στις κάμερες και σε ανθρώπους που βγάζουν λεφτά από κάθε της πόζα αλλά της φέρονταν με τόσο άσχημο τρόπο : "Πριν ήμουν διαρκώς χαμογελαστή μπροστά στις κάμερες. Μετά απλά δεν ήθελα να χαμογελάσω. Δεν ήθελα να χαμογελάσω σε αυτούς. Ακόμα και αν ένιωθα μεγάλη αυτοπεποίθηση απλά δεν αισθανόμουν πως μπορώ να χαμογελάσω. Με άλλαξε όλο αυτό που συνέβη" είπε η Kim και αρκετοί σχολιάζουν πως όλο αυτό που περιέγραψε είναι πολύ λυπηρό.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!