WOMEN'S GUIDE

Η Emily Ratajkowski αποκάλυψε πως χρησιμοποιεί ένα αντρικό καλλυντικό

To διάσημο μοντέλο και ηθοποιός με καταγωγή από τη Ρωσία, φιγουράρει μόνιμα στις λίστες με τις πιο όμορφες και σέξι γυναίκες στον πλανήτη και δείχνει πάντα λαμπερή και υπέροχη.

Και τώρα η Emily παραχώρησε μια συνέντευξη στο Coveteur.com όπου και αποκάλυψε πως η ίδια, όσο βαρύ και αν είναι το ημερήσιο πρόγραμμά της, ή ακόμα και να έχει κάποια βραδινή έξοδο ή επίσημη εμφάνιση, φροντίζει πάντα πριν πέσει για ύπνο να ακολουθήσει μια συγκεκριμένη... beauty ιεροτελεστία και συνολικά χρησιμοποιεί κάθε βράδυ καλλυντικά, που η αξία τους αγγίζει τα 800 δολάρια (περίπου 700 ευρώ, που δεν τα λες και λίγα!).


Έτσι αποκάλυψε πως χρησιμοποιεί τον ορό επανόρθωσης με πεπτίδια Joanna Vargas Super Nova Serum, αλλά και πως και αυτή χρησιμοποιεί μια κρέμα της διαβόητης Dr Barbara Sturm (που φτιάχνει και custom κρέμες για celebrities όπως η Victoria Beckham και η Kim Kardashian, χρησιμοποιώντας ακόμα και το... αίμα των διάσημων γυναικών που έχει πελάτισσες).


H Emily πάντως χρησιμοποιεί απλά την  Face Cream Rich της Barbara Sturm που η τιμή της δεν είναι τόσο ακριβή όσο αυτή που έχουν οι κρέμες που αγοράζει η Victoria Beckham και κυμαίνεται περίπου στα 200 ευρώ, ενώ το μοντέλο πρόσθεσε πως αν δει πως το πρόσωπό της έχει ανάγκη για extra ενυδάτωση και θρέψη, τότε χρησιμοποιεί και το Sisley Black Rose Oil (η τιμή του ξεπερνά τα 150 ευρώ).


Πάντως αυτό που προκάλεσε αίσθηση  είναι πως είπε πως πριν εφαρμόσει τις κρέμες και τους ορούς φροντίζει πάντα να κάνει απολέπιση και καθαρισμό και προτιμά να χρησιμοποιεί ένα αντρικό καλλυντικό, που δεν κοστίζει ιδιαίτερα, ακριβά, το Kiehl’s Age Defender Dual-Action Exfoliating Cleanser, το οποίο όμως υποτίθεται πως απευθύνεται σε άντρες, αλλά η Emily λέει πως η ίδια θεωρεί πως είναι πολύ αποτελεσματικό στο να καθαρίζει και να κάνει απολέπιση στο πρόσωπό της.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!