WOMEN'S GUIDE

Η Δέσποινα Βανδή μας δείχνει πως καταφέρνει να έχει πάντα άψογο κορμί [βίντεο]

Τον ερχόμενο Ιούλιο η διάσημη τραγουδίστρια θα γιορτάσει τα 50α γενέθλιά της, αλλά πρόσφατα μας έδειξε το κορμί της μέσω social media και όλοι έμειναν άφωνοι με τους καλοσχηματισμένους κοιλιακούς της και το άψογο κορμί της. Πως τα καταφέρνει;

Η Δέσποινα Βανδή, καταφέρνει καθημερινά να συνδυάζει πολλά πράγματα και είναι κάτι παραπάνω από πολυάσχολη, αφού εκτός από τις υποχρεώσεις της ως μητέρα και τις εμφανίσεις της σε νυχτερινό κέντρο στο πλευρό του Αντώνη Ρέμου, παράλληλα έχει και πολλές τηλεοπτικές υποχρεώσεις και με τη νέα πόζα της που ανέβασε στα social media, έκανε πολλούς να αναρωτιούνται πως βρίσκει το χρόνο να... χτίσει κοιλιακούς φέτες.


Και όμως η Δέσποινα τελικά πάντα βρίσκει το χρόνο για να φροντίζει τον εαυτό της και η ίδια, ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram για να εξηγήσει πως δεν υπάρχει κάποια μαγική συνταγή, αλλά θέλει πολύ κόπο, (ειδικά όταν μεγαλώνεις) γυμναστική και σωστή διατροφή για να έχει κανείς τέτοιο κορμί.


Έτσι πλάι σε ένα βίντεο που τη δείχνει να κάνει ασκήσεις με ιμάντες στους μηρούς έγραψε: "Δε γίνεται αλλιώς ρε κορίτσια!!!!
Θέλει κόπο! Διπλάσιο όταν μεγαλώνεις δε! Αλλά είναι μονόδρομος! Σωστή διατροφή και γυμναστική!"

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!