WOMEN'S GUIDE

Η Kylie Jenner λανσάρει και συλλογή με εσώρουχα για τον Άγιο Βαλεντίνο;

H Kylie Jenner φαίνεται πως ζήλεψε την επιτυχία της Rihanna και αποφάσισε να λανσάρει τη δική της συλλογή με εσώρουχα λίγες μέρες πριν τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου.

Η ίδια ανακοίνωσε μέσω Instagram πως η Valentine Collection θα κυκλοφορήσει σήμερα, και πόζαρε φορώντας κατακόκκινα εσώρουχα και ζαρτιέρες και πολλοί θεώρησαν πως θα είναι εκτός από μια συλλογή μακιγιάζ και μια συλλογήμε εσώρουχα


Είχαν προηγηθεί τρεις ασπρόμαυρες αναρτήσεις της Kylie Jenner, στις οποίες η 21χρονη πόζαρε με εσώρουχα τα οποία προφανώς είναι μέρος της νέας της συλλογής.


Μόνο που σε πολλούς γεννήθηκε η ίδια απορία, όταν είδαν τις φωτογραφίες και όλοι αναρωτιούνται  πως τα κατάφερε η Kylie να φορέσει ένα εσώρουχο με τόσες... λωρίδες.


Πολλοί δεν σχολιάζουν πως η συλλογή της Kylie δεν θα θυμίζει καθόλου αυτή της Rihanna, αφού η Savage X Fenty συλλογή της Rihanna απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες (ανεξαρτήτως σωματότυπου) ενώ πολλές λένε πως δεν μπορούν να φανταστούν τον εαυτό τους να καταφέρνει να φορέσει το εσώρουχο που φοράει η Kylie.


Bέβαια η επιτυχία της νέας συλλογής είναι μάλλον προδιαγεγραμμένη, αφού ό,τι λανσάρει η Kylie γίνεται αμέσως ανάρπαστο.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!