GOOD LIFE

Θέσατε τους στόχους σας για τη νέα χρονιά;

Η νέα χρονιά είναι κιόλας εδώ κι όλοι μας νιώθουμε έτοιμοι κι αισιόδοξοι να ανταπεξέλθουμε και να κάνουμε τα πάντα καλύτερα απ' ότι στο παρελθόν! Οι στόχοι που θέτουμε με το ξεκίνημα του νέου χρόνου αποτελούν την απόλυτη ευκαιρία για όλους όσους έχουν κάνει αποτυχημένες προσπάθειες να ξεκινήσουν ή να αλλάξουν πράγματα στη ζωή τους στο παρελθόν και μονίμως το αναβάλλουν για την επόμενη εβδομάδα, τον επόμενο μήνα, όταν μπει ο χειμώνας…

Πολλά είναι τα πράγματα που αναθεωρούμε με το ξεκίνημα κάθε νέας χρονιάς. Για κάποιους μπορεί να είναι οι σχέσεις, κάποια κακή συνήθεια, το βάρος μας, τα οικονομικά, το να μάθεις κάτι καινούριο κι ένα σωρό άλλα.

Στην προσωπική μας ζωή συχνά σκεφτόμαστε πώς θα μπορούσαμε να βελτιώσουμε τη σχέση με το σύντροφό μας. Μια καλή αρχή προς αυτή την κατεύθυνση είναι να φιλτράρουμε τα λόγια μας όταν είμαστε θυμωμένοι και να παίρνουμε το χρόνο μας πριν εκφράσουμε τη διαφωνία ή το παράπονό μας. Με αυτό τον τρόπο δε θα πούμε κάτι που δεν εννοούμε και που μπορεί να πληγώσει τον άλλο. Επιπλέον θα μπορούσαμε να προσπαθούμε να συγχωρούμε πιο εύκολα το σύντροφό μας καθώς και να ελέγχουμε τη ζήλια μας, ξέρετε, αυτό το μικρό τερατάκι που μπαίνει ανάμεσά μας και μπορεί να μας αναστατώσει χωρίς να υπάρχει πραγματικός λόγος.

Όσον αφορά τώρα τις κακές συνήθειες όπως το κάπνισμα ή την κακή διατροφή, αν είμαστε αποφασισμένοι να γυρίσουμε σελίδα υπάρχουν κάποιοι τρόποι που θα μας βοηθήσουν προς τη σωστή κατεύθυνση. Μια καλή αρχή είναι να εντάξουμε στο διαιτολόγιό μας πολλά φρούτα και λαχανικά που θα μας προσφέρουν πολλές βιταμίνες ενώ ταυτόχρονα θα μας κάνουν να αισθανόμαστε λιγότερη πείνα. Επιπρόσθετα θα μας βοηθήσει το να πίνουμε περισσότερο νερό. Για να μη μένετε στα λόγια βάλτε τώρα στην τσάντα σας ένα μπουκαλάκι με νερό και θα δείτε ότι έχει αποτέλεσμα!

Όσον αφορά το κάπνισμα ένας καλός τρόπος για να το κόψετε είναι να αρχίσετε τη γυμναστική. Ανανεώστε τώρα τον αθλητικό σας εξοπλισμό εκμεταλλευόμενοι τις προσφορές του Intersport , H&M και της Admiral. Ακόμα μπορείτε για λίγο καιρό να κόψετε τις συνήθειες εκείνες με τις οποίες συνδέεται το κάπνισμα όπως είναι ο καφές ή το ποτό. Αν την επόμενη φορά στην καφετέρια παραγγείλετε έναν φυσικό χυμό αντί για καφέ δε θα σας λείψει τόσο πολύ το τσιγάρο και θα έχετε επωφεληθεί ταυτόχρονα και από τις βιταμίνες των φρούτων! Διπλό το καλό λοιπόν!

Τα οικονομικά είναι ένας τομέας που απασχολεί όλους μας αυτές τις μέρες, ειδικά μάλιστα όταν αναλογιζόμαστε πόσα ξοδέψαμε μέσα στις γιορτές. Υπάρχουν κι εδώ πολλά πράγματα που μπορούμε να κάνουμε προκειμένου να βελτιώσουμε την κατάσταση. Αρχικά θα μπορούσαμε να αναζητήσουμε μια καλύτερη θέση εργασίας ή κάποιες επιπρόσθετες ώρες ώστε να αυξήσουμε τις απολαβές μας.

Επίσης το να κάνουμε οικονομία είναι πάντα μια καλή ιδέα. Για να την υλοποιήσουμε είναι πολύ σημαντικό να σημειώνουμε τα έσοδα και τα έξοδά μας σε μηνιαία βάση. Μπορούμε ακόμα να προϋπολογίσουμε έξοδα επόμενων μηνών και να φυλάξουμε κάποια χρήματα στην άκρη για εκείνη την ώρα. Καλό είναι να προγραμματίζουμε τα σταθερά μας έξοδα όπως είναι οι λογαριασμοί και η αγορά τροφίμων εκμεταλλευόμενοι όλες τις προσφορές κι εκπτώσεις. Σε αυτή μας την προσπάθεια είναι πολύ βοηθητικά site όπως το Kimbino.

Το Kimbino συγκεντρώνει τα πιο πρόσφατα online φυλλάδια προσφορών, θα μας βοηθήσουν να κάνουμε έρευνα αγοράς και να εντοπίσουμε τα προϊόντα που επιθυμούμε στις καλύτερες τιμές της αγοράς εύκολα και γρήγορα.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!