WOMEN'S GUIDE

H Ashley Graham κάνει μακιγιάζ χρησιμοποιώντας χριστουγεννιάτικα στολίδια [βίντεο]

Διατηρεί τον τίτλο του πιο διάσημου plus size μοντέλου στον πλανήτη και φιγουράρει στις λίστες με τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα στον κόσμο. Η Ashley Graham, έχει αποδείξει πως μπορεί να καταφέρει τα πάντα: ακόμα και να σπάσει τα στερεότυπα της παγκόσμιας βιομηχανίας μόδας και ομορφιάς.

Και τώρα, σε ένα νέο βίντεο που γύρισε για λογαριασμό της αμερικανικής έκδοσης του γυναικείου περιοδικού Cosmopolitan, η πληθωρική Ashley μας δείχνει πως μπορεί να κάνει και μακιγιάζ με τα πάντα: ακόμα και με χριστουγεννιάτικα στολίδια.


Και μπορεί οι περισσότερες να ξοδεύουμε μια μικρή περιουσία σε πινέλα, βουρτσάκια και beauty blenders, αλλά ήδη το Διαδίκτυο είναι γεμάτο με αναρίθμητα βίντεο που δείχνουν χιλιάδες καθημερινά αντικείμενα που μπορεί να χρησιμοποιήσει κανείς ως εργαλεία μακιγιάζ και τώρα η Ashley κάνει το ίδιο με γιορτινά στολίδια.

Το γνωστό super model, κλήθηκε να κάνει το μακιγιάζ μιας συντάκτριας του περιοδικού, χρησιμοποιώντας μόνο τα αντικείμενα που θα βρει μέσα σε ένα κουτί - δώρο. Και το κουτί είχε από μούρα Cranberries, μέχρι γιορτινά κουδουνάκια και χριστουγεννιάτικα ζαχαρωτά - μπαστουνάκια. Και η Ashley βρήκε τον τρόπο να μας χαρίσει ένα γιορτινό makeup tutorial χρησιμοποιώντας τα πιο... περίεργα σύνεργα μακιγιάζ.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!