GOSSIP

H Μέγκι Ντρίο ποζάρει τόπλες σε νέο εξώφυλλο [εικόνες]

Το νεαρό μοντέλο με καταγωγή από την Αλβανία, ήταν ένα πρόσωπο που προκάλεσε πολλά σχόλια με τη συμμετοχή της και την συμπεριφορά της στο GNTM.

Και τώρα έκανε το πρώτο της εξώφυλλο μετά την αποχώρησή της από το σπίτι του GNTM και πόζαρε τόπλες.


Η Μέγκι μιλά για τα όσα έζησε στο τηλεοπτικό σόου στο οποίο συμμετείχε και λέει πως ξυπνούσε τα βράδια και έκλαιγε.


Παράλληλα μεταξύ άλλων μίλησε και για τη λεγόμενη "τριάδα" που είχε δημιουργήσει η ίδια μαζί με τις Εύη και Μικαέλα και είπε: "Τα άλλα κορίτσια υποσυνείδητα μας προκαλούσαν και μας πήγαιναν κόντρα. Υπήρχε ένας αρνητισμός και στα πιο απλά: “Δες πώς άφησε το φλιτζάνι, πώς άφησε το ποτήρι”. Για μένα δεν υπάρχει κάτι προσωπικό με καμία. Εκρινα πάντα με βάση το παιχνίδι. Και κακά τα ψέματα δεν μπήκα εκεί για να κάνω φιλίες. Εγώ νοιαζόμουν όταν η Εύη ή Μικαέλα δεν τα πήγαιναν καλά σε δοκιμασία".


Σε άλλο σημείο της συνέντευξης η Μέγκι μιλά και για τα χιλιάδες σχόλια που προκάλεσαν τα... ελληνικά της: "Εγινε θέμα γιατί εγώ δεν είχα πάει σε σχολείο ελληνικό, έχω πάει μόνο σε αγγλόφωνο, και τα ελληνικά τα έμαθα μόνη μου. Τα συντακτικά λάθη που έκανα μέσα στο παιχνίδι -που ήταν πέντε λέξεις, δεν ήταν τόσες πια- ήταν επειδή τα έχω μάθει μόνη μου, από 13 ετών που ήρθα στην Ελλάδα από την Αλβανία".


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!