WOMEN'S GUIDE

Μήπως το χρώμα των μαλλιών σου σε κάνει να δείχνεις μεγαλύτερη σε ηλικία;

Υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες στην εμφάνιση μιας γυναίκας που μπορούν να της... προσθέτουν χρόνια, από το μακιγιάζ μέχρι το ντύσιμο, αλλά ίσως κάποια δεν φαντάζεται πως αυτό συμβαίνει και με τις αποχρώσεις των μαλλιών.

Πράγματι οι beauty experts τονίζουν πως ένα από τα πράγματα που μπορούν να κάνουν μια γυναίκα να δείχνει πολύ μεγαλύτερη από όσο πραγματικά είναι, είναι και το λάθος χρώμα στα μαλλιά.

Ο ειδικός στο χρώμα των μαλλιών Johnny Ramirez με έδρα το Los Angeles έδωσε σχετικές συμβουλές στο popsugar.com και εξήγησε πως όσο πιο ταλαιπωρημένα είναι τα μαλλιά (με ψαλίδα, με φθορές, σπασίματα και ξηρότητα από τις αλλεπάλληλες βαφές κ.λπ.) τόσο περισσότερο σου προσθέτουν χρόνια, ενώ εξηγεί πως το ιδανικό χρώμα στα μαλλιά είναι αυτό που πλησιάζει όσο γίνεται περισσότερο το φυσικό σου χρώμα μαλλιών και εναρμονίζεται με αυτό της επιδερμίδας σου και των ματιών σου.

Παράλληλα εξηγεί πως υπάρχουν κάποιες αποχρώσεις που... προσθέτουν χρόνια σε όλες σχεδόν τις γυναίκες. Και ποιες είναι αυτές; Πρωτίστως τα πλατινέ μαλλιά.

Ως hair colorist, ο Johnny εξηγεί πως όταν τα μαλλιά γίνουν πλατινέ είναι πολύ δύσκολο να επανέλθουν και τονίζει πως τα ξανθά - κίτρινα μαλλιά τα πλατινέ και οι ανταύγειες που έχουν ξεθωριάσει μεγαλώνουν κάθε γυναίκα

Αν όμως εσείς έχετε επιλέξει αυτό το χρώμα στα μαλλιά σας, θα πρέπει να επισκέπτεστε συχνά το κομμωτήριό σας ώστε να φροντίζετε τα μαλλιά σας να δείχνουν "άψογα", αφού οι ατέλειες σε μαλλιά με αυτές τις αποχρώσεις κάνουν μια γυναίκα να δείχνει μεγαλύτερη.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!