WOMEN'S GUIDE

Μάθαμε τι έχει πάντα στο τσαντάκι της η Kate Middleton

H Δούκισσα του Κέιμπριτζ, ειδικά το τελευταίο διάστημα, κυκλοφορεί σχεδόν πάντα, ακόμα και στις πρωινές εμφανίσεις με μικροσκοπικά τσαντάκια τύπου clutch. Τι όμως έχει μέσα σε αυτά τα τσαντάκια;

Την αποκάλυψη έκανε η Marcia Moody, που είναι συγγραφέας και δημοσιογράφος που γράφει για τη Δούκισσα και αυτό που αποκάλυψε ίσως θα πρέπει να σταθεί παράδειγμα προς μίμηση για πολλές γυναίκες που συνηθίζουν να κουβαλούν μαζί τους καθημερινά στη τσάντα τους, ολόκληρα... σετ μακιγιάζ που θα ζήλευαν ακόμα και επαγγελματίες μακιγιέρ.


Σύμφωνα με τα όσα γράφει η βιογράφος της Kate, η Δούκισσα πάντα έχει μαζί της ένα μικρό "οπλοστάσιο" ομορφιάς, που αποτελείται μόνο από ένα μικρό καθρεφτάκι, ένα χαρτομάντηλο, ένα lip balm και στυπόχαρτο.


Και αν αναρωτιέστε τι δουλειά έχει το στυπόχαρτο στο τσαντάκι της Kate, η απάντηση είναι πως το χρησιμοποιεί για να εξαφανίσει αμέσως τυχόν γυαλάδες που μπορεί να εμφανιστούν στο μακιγιάζ χωρίς να χρειάζεται πούδρα. Μάλιστα αυτό το τρικ- ομορφιάς το εφαρμόζουν και μεγάλοι beauty gurus όπως ο ο Artistic Director της Revlon, Gucci Westman, ο οποίος μάλιστα έχει αποκαλύψει πως χρησιμοποιεί αυτό το τρικ ακόμα και στα μεγάλα fashion shows, αφού το στυπόχαρτο εξαφανίζει αμέσως κάθε γυαλάδα.


Τέλος η Mandy μας εξήγησε πως η Kate Middleton δεν έχει ποτέ κινητό τηλέφωνο μέσα στο τσαντάκι της,αν και το πιθανότερο είναι να κρατά το τηλέφωνό της κάποιος συνεργάτης της ή κάποιο μέλος του προσωπικού ασφαλείας που τη συνοδεύει.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!