WOMEN'S GUIDE

To στρινγκ που φαίνεται κάνει comeback ως μόδα χάρη στη Jennifer Lopez [εικόνες]

H μια μετά την άλλη, σχεδόν κάθε τάση που μεσουρανούσε στη μόδα της δεκαετίας του 90, τώρα κάνουν όλες δυναμικό comecack. Ακόμα και τα trends που νομίζαμε πως τα είχαμε επιτέλους αφήσει για τα καλά στο χρονοντούλαπο.

Και ένα από τα πιο extreme fashion trends ήταν η τάση του εκτεθειμένου στρινγκ, κοινώς το να φαίνεται το στρινγκ εσώρουχό σου καθώς το συνδυάζεις με χαμηλοκάβαλο παντελόνι. Μάλιστα αντίστοιχη τάση υπήρχε στα 90s και στους άντρες με τα μποξεράκια όλων να φαίνονται πάνω από τα loose παντελόνια. 


Και τώρα το εκτεθειμένο στρινγκ έκανε ξανά διάφορες εμφανίσεις στις πασαρέλες της Άνοιξης του 2018 και τώρα που η Jennifer Lopez το φόρεσε στα γυρίσματα του νέου της βιντεοκλίπ με τον DJ Khaled, αυτό το trend (δυστυχώς) αναμένεται να βρει αρκετές που θα το μιμηθούν. Το outfit με το γκρι καρό παντελόνι, το ασορτί στρινγκ και το λευκό τοπ ήταν από τη συλλογή της Natasha Zinko για το Φθινόπωρο 2018.


Εμείς απλά σας θυμίζουμε πως η JLo έχει και μια καριέρα στη σόουμπιζ να προωθήσει, ενώ εσείς μόνο μια υπόληψη που πρέπει να.... διατηρήσετε. 
 

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!