WOMEN'S GUIDE

H Eva Longoria κάνει ντεμακιγιάζ με τον πιο απλό τρόπο και το πιο απλό υλικό

Πολλές φορές οι χολιγουντιανές σταρ αποκαλύπτουν τα μυστικά της ομορφιάς τους, τα οποία συχνά περιλαμβάνουν πανάκριβα καλλυντικά, extreme θεραπείες ομορφιάς και επισκέψεις σε exclusive ινστιτούτα αισθητικής. Και όμως η Eva Longoria αποκάλυψε το μυστικό του ντεμακιγιάζ της και είναι απλό, φθηνό και αποτελεσματικό.

Η χολιγουντιανή σταρ πριν από 5 μήνες έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί και στα 43 της χρόνια (μετά από 2 αποτυχημένους γάμους) δηλώνει πως βρήκε επιτέλους την ευτυχία πλάι στον σύζυγό της Jose Baston και η άφιξη του γιου της Santiago Enrique ήρθε να συμπληρώσει αυτή την ευτυχία.


Και σε πρόσφατη συνέντευξή της, η διάσημη πρώην πρωταγωνίστρια της τηλεοπτικής σειράς Νοικοκυρές σε Απόγνωση αποκάλυψε το νέο τρικ που ανακάλυψε για το ντεμακιγιάζ της.


Η Eva, μπορεί να είναι η μούσα γνωστών εταιρειών καλλυντικών και να φιγουράρει σε καμπάνιες εδώ και χρόνια, αλλά μετά τη γέννηση του γιου της, δηλώνει πως κάνει ντεμακιγιάζ με baby oil, αφού το βρίσκει πάντα σε... αφθονία λόγω του παιδιού!


Και πράγματι και οι beauty gurus επιβεβαιώνουν πως τα ενυδατικά λάδια που χρησιμοποιούν πολλές μαμάδες για τα μωράκια τους, είναι ιδανικά για ντεμακιγιάζ και μάλιστα προσφέρουν και καλή ενυδάτωση στο δέρμα, σε αντίθεση με άλλα προϊόντα ντεμακιγιάζ που περιέχουν ουσίες που προκαλούν αφυδάτωση όπως για παράδειγμα αλκοόλ.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!