THE ANALYZER

Ένας coach του The Voice εκνευρίστηκε με δύο παίκτες της ομάδας του [βίντεο]

Χθες είδαμε το 2ο Battle του φετινού The Voice με τα μέλη της ομάδας του κάθε coach να διαγωνίζονται σε ντουέτα για το ποιος θα πάρει το εισιτήριο για τα Knockouts και δύο διαγωνιζόμενοι εκνεύρισαν τον coach τους με την εμφάνισή τους και τα λάθη που έκαναν επί σκηνής.

Προβληματισμένος παρακολουθούσε το battle ανάμεσα στον Νάσο Κατσίνα και στον Νικόχρηστο Λαμπαούνα ο coach τους Πάνος Μουζουράκης. Όταν ο παρουσιαστής του The Voice, Γιώργος Καπουτζίδης το παρατήρησε, εκείνος δε δίστασε λεπτό να εκφράσει τα όσα είδε να συμβαίνουν:

«Δεν κατάλαβα τι είδα! Ήταν διαφορετικά μοιρασμένο το τραγούδι στην πρόβα. Έγιναν αλλαγές τελευταία στιγμή;»

Οι Νάσος Κατσίνας και Νικόχρηστος Λαμπαούνας, από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη, ανέβηκαν στη σκηνή και τραγούδησαν τον Πλάτανο, όμως ο coach τους φάνηκε να εκνευρίζεται με την ερμηνεία τους και αυτό το αντιλήφθηκε και ο Γιώργος Καπουτζίδης που μετά την ολοκλήρωση του τραγουδιού και αφού έδωσε συγχαρητήρια στον Πάνο για την επιλογή του τραγουδιού, σχολίασε πως τον βλέπει σκεφτικό.
Και πράγματι ο Πάνος Μουζουράκης, φανερά εκνευρισμένος είπε: "Δεν κατάλαβα τι είδα! Ήταν διαφορετικά μοιρασμένο το τραγούδι στην πρόβα".

«Όχι ήταν δικό μου λάθος που το έσωσε τελευταία στιγμή ο Νικόχρηστος» εξήγησε ο διαγωνιζόμενος Νάσος Κατσίνας, και ο Πάνος Μουζουράκης συνέχισε πως και στην αρχή μάλλον έγιναν κάποιες αλλαγές, αλλά οι teampanιστές τον διαβεβαίωσαν πως δεν είχε συμβεί άλλη αλλαγή. «Καταρχάς αυτό το τραγούδι ήταν να πείτε, ή ήταν να πείτε τη Λυγαριά και είπατε τον Πλάτανο; Να το πιάσω από εκεί», προσπάθησε να ελαφρύνει το κλίμα ο Γιώργος Καπουτζίδης.

«Θεωρώ ότι ήταν εξίσου δίκαια μοιρασμένο το τραγούδι. Για κάποιο λόγο θυμάμαι ότι ο Νάσος έμπαινε στην αρχή. Όντως οι καταλήξεις σου δεν ήταν σωστές τονικά στην αρχή. Όντως μπράβο στον Νάσο που παραδέχτηκε το λάθος του, όντως μπράβο στον Νικόχρηστο που το έπιασε και δεν το άφησε να πέσει κάτω. Το λάθος του Νάσου τον στοίχειωσε σε όλο το υπόλοιπο τραγούδι με αποτέλεσμα όταν ξαναμπήκε στον στίχο από φόβο ότι θα το ξαναχάσει, έδωσε εκείνη την παραπάνω ενέργεια και την τσατίλα που σου ζήτησα να μην το βγάλουμε. Και προσπάθησες να το σώσεις φωνάζοντας το το τραγούδι.

Όταν ο Νάσος εξήγησε ότι του πήγαινε καλύτερα έτσι… ο Πάνος σχολίασε: «Δηλαδή απλά κουνούσες το κεφάλι σου την ώρα που τα έλεγα εγώ». Τελικά ο Πάνος Μουζουράκης αποφάσισε να συνεχίσει στα knockouts με τον Νικόχρηστο.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!