WOMEN'S GUIDE

Γιατί ξαφνικά γίνεται χαμός για ένα κραγιόν από τις Φιλιππίνες;

Ένα νέο brand καλλυντικών έκανε την εμφάνισή του τον περασμένο Αύγουστο και όμως, μολονότι πουλά μόνο ένα προϊόν, έχει ήδη αποκτήσει χιλιάδες φαν και μάλιστα το προϊόν του είναι διαρκώς sold out και η νεοσύστατη εταιρεία πασχίζει να ανανεώνει το στοκ και να αντεπεξέλθει στη μεγάλη ζήτηση. 

Ο λόγος για το brand Sunnies Face (sunniesface.com) που έχει έδρα στις Φιλιππίνες και κάνει on line πωλήσεις.


Το νέο brand έχει λανσάρει μόνο ένα προϊόν και συγκεκριμένα ένα κραγιόν που λέγεται Fluffmatte και το οποίο κυκλοφορεί σε 9 διαφορετικές αποχρώσεις και έχει γίνει ανάρπαστο σε όλο τον κόσμο.
Μάλιστα μέχρι και σταρ όπως η Christina Aguilera ανακάλυψαν το συγκεκριμένο κραγιόν μέσω social media.


Και γιατί γίνεται τέτοιος χαμός για ένα κραγιόν; Όπως αναφέρει το περιοδικό Allure, το Fluffmatte κραγιόν έχει γίνει ανάρπαστο γιατί οι ματ αποχρώσεις του ταιριάζουν σε όλες.


Βέβαια αυτό δεν είναι τελικά καθόλου τυχαίο, αφού το Bustle έκανε συνέντευξη στους ιδρυτές του νέου brand για να μιλήσουν για την αναπάντεχη επιτυχία του μοναδικού κραγιόν τους και αυτοί εξήγησαν πως για να καταλήξουν σε αυτές τις 9 αποχρώσεις δοκίμασαν πάνω από 350 διαφορετικές αποχρώσεις και 22 διαφορετικές υφές και στόχος τους ήταν το να βρουν κραγιόν σε αποχρώσεις που να ταιριάζουν σε κάθε τύπο γυναίκας με κάθε τύπο δέρματος.


Και τελικά μάλλον τα κατάφεραν αν κρίνουμε από το γεγονός πως το νεοσύστατο brand μετρά μέσα σε λίγους μήνες εκατοντάδες χιλιάδες followers στα social media και οι πωλήσεις του έχουν εκτοξευτεί στα ύψη.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!