THE ANALYZER

Έχασε τη θέση στο The Voice γιατί διάλεξε "δύσκολο" τραγούδι [βίντεο]

Οι coaches του The Voice δεν πάτησαν το κουμπί στην ερμηνεία αυτής της διαγωνιζόμενης και της εξήγησαν πως διάλεξε ένα πολύ δύσκολο τραγούδι.

«Ain’t no other man» επέλεξε να τραγουδήσει στη σκηνή του The Voice η Ματίνα Κοψολαίμη. Το συγκεκριμένα τραγούδι, ωστόσο, ήταν πάρα πολύ δύσκολο και της στέρησε την είσοδό της στα battles. Η Έλενα Παπαρίζου, μάλιστα, της εξήγησε για ποιο λόγο δεν τα πήγε καλά.

«Ματίνα μου, δυστυχώς έχεις επιλέξει ένα τραγούδι για τα blinds, το οποίο το έχει πει μία από τις πιο σπουδαίες τραγουδίστριες, που λέγεται Christina Aguilera. Η Aguilera, πίστεψέ με, προτού ακόμα μπει στο στούντιο να το ηχογραφήσει μέχρι να φτάσει στα ραδιόφωνά μας, μπορεί να το έχει προβάρει και τρεις μήνες. Κατάλαβες τι θέλω να σου πω; Είναι όλο το σύνολο μαζί.

Δεν είναι πολλές οι φορές που μπαίνει μέσα ο τραγουδιστής και το κάνει μία φορά. Αν ρωτήσεις και τους παλιούς τραγουδιστές, έκαναν πρόβες πριν μπουν μέσα και ηχογραφήσουν. Δεν είναι όπως σήμερα που πηγαίνουμε δύο ώρες σε ένα στούντιο και ηχογραφούμε τρία λεπτά ένα τραγούδι και τελείωσε. Γίνονται πρόβες γι’ αυτά τα πολύ δύσκολα τραγούδια», είπε η Έλενα Παπαρίζου.

Δείτε το βίντεο με την ερμηνεία της Ματίνας που δημοσιεύει το zappit.gr

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!