THE ANALYZER

Ο Πάνος Ζάρλας εξήγησε γιατί τελικά χώρισε με τη Στέλλα Μιζεράκη [βίντεο]

Οι δυο τους γνωρίστηκαν και ερωτεύθηκαν στο σπίτι του τηλεοπτικού Power of Love και ήταν και οι νικητές του ριάλιτι. Όμως πριν από λίγο καιρό ανακοίνωσαν πως χωρίζουν. Και τώρα ο Πάνος εξήγησε τους λόγους που αυτός ο έρωτας έληξε άδοξα.

Ο Πάνος Ζάρλας ήταν χθες καλεσμένος της Σάσας Σταμάτη στην εκπομπή «Ooh la la!» και εξομολογήθηκε τι ακριβώς συνέβη με τη Στέλλα.

«Χωρίσαμε γιατί δεν προλάβαμε να γνωριστούμε καλά. Μπήκαμε στο παιχνίδι, ήμασταν χώρια μέσα γιατί μας χώριζε ο τοίχος, με το που βγήκαμε δεν προλάβαμε να ζήσουμε λίγο οι δυο μας. Το “χτύπημα” ήταν η εκπομπή Σκάσε και κολύμπα, με την έννοια ότι δεν προλάβαμε να γνωριστούμε και κατευθείαν συνεργαστήκαμε. Τσακωνόμασταν στο παιχνίδι ποιος θα μιλήσει πρώτος», είπε.

Στη συνέχεια, η Σάσα Σταμάτη τον ρώτησε εάν η Στέλλα Μιζεράκη γύρισε στον πρώην της.

«Από ό,τι φάνηκε, ο έρωτάς της Στέλλας με τον Γιάννη Λεβεντάκη ήταν μεγάλος, γιατί μετά την ανακοίνωση του χωρισμού μας εμφανίστηκαν μαζί. Δίπλα στο σπίτι μου βγήκαν, σε ένα μαγαζί στον Πειραιά. Τους έβγαλαν και φωτογραφία. Θέλω να είμαι με έναν άνθρωπο που δεν θα τον λυπάμαι», απάντησε ο Πάνος Ζάρλας.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!