THE ANALYZER

Την τρέλανε ο Μουζουράκης: "Ακύρωσα την απόφασή μου γιατί άρχισες να φαλτσάρεις" [βίντεο]

Ο Πάνος Μουζουράκης στη χθεσινή 13η Blind Audition του The Voice... κόντεψε να τρελάνει μια νεαρή κοπέλα με τα όσα απίστευτα είπε και έκανε.

Η Γεωργία Δημητράκου ανέβηκε στη σκηνή του The Voice και ερμήνευσε το τραγούδι "Royals" κάνοντας τους Κωστή Μαραβέγια και Πάνο Μουζουράκη να πάτησουν το κόκκινο κουμπί και να γυρίσουν τις καρέκλες τους για να τη διεκδικήσουν στις ομάδες τους.


Όμως ο Πάνος αφού γύρισε την καρέκλα του, μετά την ξαναγύρισε και έχοντας την πλάτη γυρισμένη είπε στη διαγωνιζόμενη πως ακυρώνει την απόφασή του να πατήσει το κουμπί γιατί η κοπέλα φάλτσαρε μόλις γύρισε αρχικά η καρέκλα του Πάνου και τόσο η νεαρή κοπέλα όσο και οι υπόλοιποι coaches δεν κατάλαβαν αν τελικά ο Πάνος είχε πατήσει ή δεν είχε πατήσει το κουμπί.


Ο Μουζουράκης είπε "Τέλειο ήταν αυτό! Ακύρωσα την απόφασή μου γιατί άρχισες να φατσάρεις με το που γύρισα την καρέκλα μου. εν το πατάω, το απολαμβάνω. Θα μάθεις! Ή θα ξεπεράσεις τη φοβία σου που με το που σε κοιτάω φαλτσάρεις, ή θα πας στον Κωστή. Πες τώρα! Θες να το πατήσω; Θα έρθεις σε εμένα αν το πατήσω".


Όμως η διαγωνιζόμενη διάλεξε τελικά να πάει στην ομάδα του Κωστή.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!