THE ANALYZER

Αποχώρησε από το My Style Rocks η Τάμτα Μαστοράκη [βίντεο]

Μια παίκτρια του My Style Rocks αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς από το τηλεοπτικό σόου μόδας.

Η Τάμτα Μαστοράκη αποχώρησε οικειοθελώς από το My Style Rocks και την ανακοίνωση έκανε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην εκπομπή της Τρίτης. «Λοιπόν, πριν ξεκινήσουμε θέλω να σας ανακοινώσω κάτι, η Τάμτα Μαστοράκη αποφάσισε να αποχωρήσει από το My Style Rocks. Δεν θα συνεχίσει στην παρέα μας. Την ευχαριστούμε πάρα πολύ για τη συμμετοχή της. Της ευχόμαστε τα καλύτερα και καλή επιτυχία σε ότι κι αν κάνει», είπε η παρουσιάστρια.

 

Η Tάμτα Μαστοράκη ήταν μια παίκτρια που ενώ είχε ξεκινήσει πολύ δυνατά στο παιχνίδι κια μάλιστα είχε βγει νικήτρια και είχε κερδίσει το εβδομαδιαίο χρηματικό έπαθλο, σταδιακά άρχισε να «πέφτει» και να δέχεται πολύ σκληρές κριτικές. Στα τελευταία My Style Rocks Gala η Τάμτα ήταν προτεινόμενη και η σχέση της με την κριτική επιτροπή έφτασε στα άκρα.

 

Η ίδια η Τάμτα έκανε και μια ανάρτηση στο Instagram μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής της γράφοντας : "Τελευταία μου μέρα χθες στο mystylerocks. Ελπίζω να σας έκανα πρόταση με κλασσικό ντύσιμο που εγώ λατρεύω και θεωρώ ότι είναι σικ και σέξι ταυτόχρονα πιστεύω σε πολλές γυναίκες ταιριάζει αυτό το στυλ. Σας ευχαριστώ πολύ όλο αυτό το καιρό που με στηρίξατε σας αγαπώ πολύ να το ξέρετε με έχετε συγκινήσει με τα μηνύματά σας".

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!