WOMEN'S GUIDE

Τα 4 νέα trends στις τσάντες για αυτή τη σεζόν [εικόνες]

Κακά τα ψέματα: σχεδόν κάθε γυναίκα θα συμφωνήσει πως όσες τσάντες (και παπούτσια) να έχει στην ντουλάπα της, πάντα θέλει και κάτι ακόμα. Οπότε ιδού τα νέα trends της σεζόν γιατί τώρα που πλησιάζουν και οι γιορτές να δείτε τι δώρο θα κάνετε στον εαυτό σας ή θα ζητήσετε να σας κάνουν.

Δείτε τα 4 πιο hot fashion trends σε τσάντες για τη σεζόν Φθινόπωρο - Χειμώνας 2018-19


1. Animal prints
Είτε είναι λεοπαρδαλέ, είτε με ρίγες ζέβρας είτε με εφέ δέρματος φιδιού, τα animal prints φέτος είναι απολύτως must και στα ρούχα και στα παπούτσια και στις τσάντες.


2. Κροκό - εφέ.
Δεν λέμε να αγοράσετε σώνει και ντε πανάκριβες τσάντες από δέρμα κροκόδειλου (κρίμα είναι για τα κροκοδειλάκια), αλλά οι τσάντες με κροκό ανάγλυφο στυλ είναι απολύτως στη μόδα.

 


3. Saddle bags.
Οι άλλοτε τσάντες ιππασίας, έχουν μετεξελιχθεί  εδώ και χρόνια σε ένα από τα πιο κλασικά και σικάτα στυλ τσάντας και ειδικά φέτος οι μικρές και μεσαίου μεγέθους saddle bags έχουν την τιμητική τους.


4. Powder blue
Πολλοί θεωρούν πως το γαλάζιο ταιριάζει σαν χρώμα στο καλοκαίρι και την άνοιξη. Φέτος όμως το χειμώνα μια απόχρωση του μπλε: το powder blue (σαν μπλε - παστέλ και γκρι -μπλε) θα φορεθεί πολύ σε ρούχα, αξεσουάρ αλλά και μακιγιάζ.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!