THE ANALYZER

Χαμός στο gala του My Style Rocks - Θύμωσαν οι κριτές με τις παίκτριες [βίντεο]

Το χθεσινό gala του My Style Rocks τα είχε όλα: αρχαιοελληνικό θέμα, guests και ένα ξέσπασμα των κριτών που θύμωσαν με τις παίκτριες λίγο πριν ανακοινωθεί ποια παίκτρια θα αποχωρούσε.

Χθες πλάι στου κριτές, κάθισε μια περσινή παίκτρια του My Style Rocks, η πάντα σέξι Ιωάννα Τούνη, ενώ τα κορίτσια κλήθηκαν να ντυθούν με outfits με επιρροές από την Αρχαία Ελλάδα.
H Iωάννα Τούνη είπε πως ντύθηκε και η ίδια σαν τη Γοργόνα του Μέγα Αλέξανδρου και έκανε μια πολύ αισθησιακή εμφάνιση on stage, ενώ οι παίκτριες είχαν ντυθεί με έμπνευση από άλλα αρχαιοελληνικά θέματα όπως Περσεφόνη και Μέδουσσα.

Μεγάλη νικήτρια της εβδομάδας αναδείχθηκε η Έφη Αναστασοπούλου και κέρδισε τις 2.500 ευρώ. Στη συνέχεια, ωστόσο, ήρθε η δύσκολη στιγμή της αποχώρησης. Τη χαμηλότερη βαθμολογία είχαν οι Τζέιλα(Ιουλία Ρούλα), η Τάμτα Μαστοράκη και η Χριστίνα Παπαδέλλη.

Οι παίκτριες έσωσαν την Τάμτα Μαστοράκη, με τη δικαιολογία ότι η επιτροπή δεν πρόκειται να διώξει την Χριστίνα. Αυτό έκανε έξαλλους τους κριτές και ειδικά τον Στέλιο Κουδουνάρη και την Μπέττυ Μαγγίρα, οι οποίοι ξέσπασαν και τα… έχωσαν στις παίκτριες για την απόφασή τους, λέγοντας χαρακτηριστικά πως σκέφτηκαν με στρατηγική.

Τελικά αποχώρησε η Τζέιλα, αφού οι κριτές όντως έσωσαν τη Χριστίνα.

Δείτε το σχετικό βίντεο του zappit.gr

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!