THE ANALYZER

Ένα πολύ... αλλιώτικο Survivor θα είναι πιθανά αυτό που θα δούμε τη νέα σεζόν

Ακόμα επίσημα δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα για το Survivor 3 και τα μόνα που έχουν ακουστεί είναι πως πιθανά θα κάνει πρεμιέρα τον Φεβρουάριο του 2019 με τον Σάκη Τανιμανίδη να αναλαμβάνει πιθανά για τρίτη σεζόν το ρόλο του παρουσιαστή του ριάλιτι επιβίωσης.

Όμως τώρα σε άρθρο του iefimerida.gr, το οποίο αναφέρεται σε δημοσιεύματα στα τουρκικά media, όλα δείχνουν πως το Survivor 3, δεν θα μοιάζει με αυτά που είδαμε μέχρι σήμερα καθώς η εταιρεία παραγωγής ετοιμάζει μια πολύ μεγάλη αλλαγή.

Συγκεκριμένα το iefimerida.gr, αναφέρεται σε δημοσίευμα της τουρκικής ιστοσελίδας ajanshaber.com.tr, όπου γράφεται πως o γνωστός Τούρκος παραγωγός του τηλεοπτικού ριάλιτι επιβίωσης,  Ακούν Ιλιτζαλί δήλωσε πως το Survivor 3 θα διεξαχθεί μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας και θα μεταδίδεται μαζί στις δύο χώρες.

«Το φετινό Survivor θα είναι ανάμεσα στην Τουρκία και την Ελλάδα, θα μεταδίδεται στις δύο χώρες το ίδιο βράδυ», δήλωσε ο Ιλιτζαλί και υποστήριξε πως «εντός των επόμενων ημερών θα ξεκινήσει η «αναζήτηση» στις δύο χώρες για να βρεθούν οι παίκτες που θα απαρτίζουν την τουρκική και την ελληνική ομάδα».

Στην Τουρκία, βέβαια, έχει γίνει γνωστό πως ένας από τους παίκτες της τουρκικής ομάδας θα είναι ο 45χρονος, Μουράτ Οζτούρκ που έγινε γνωστός από το το Master Chef Τουρκίας.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!