WOMEN'S GUIDE

Έρευνα αποκάλυψε ποιο χειμωνιάτικο γυναικείο outfit βρίσκουν σέξι οι άντρες

Μια έρευνα που έγινε από ψυχολόγους θέλησε να εντοπίσει τι βρίσκουν σέξι οι άντρες στο γυναικείο ντύσιμο και τα πορίσματά της είναι εντυπωσιακά και ενδιαφέροντα.

Η έρευνα έγινε στην Πολωνία και σε αυτή συμμετείχαν ενήλικες άντρες από 20 έως και 60 χρονών.


Οι συμμετέχοντες στην έρευνα κλήθηκαν να βαθμολογήσουν μια σειρά από φωτογραφίες γυναικών με διαφορετικά outfits, με κριτήριο τι θεωρούν πιο σέξι. Και σύμφωνα με τις απαντήσεις τους οι άντρες φαίνεται να βρίσκουν πιο σέξι το χειμερινό γυναικείο ντύσιμο σε αντίθεση με το καλοκαιρινό.


Έτσι τα σορτσάκια, τα μπικίνι και άλλα σέξι καλοκαιρινά outfits βρέθηκαν χαμηλά στην τελική βαθμολογία, σε αντίθεση  με τα χειμερινά ρούχα.


Συγκεκριμένα οι άντρες φάνηκαν να βρίσκουν πιο σέξι τα outfits όπου η γυναίκα είναι καλά και πολύ ντυμένη (όπως με ένα πουλόβερ ή ένα μακρύ φόρεμα) αλλά αποκαλύπτει ένα μέρος του σώματός της και ειδικά τους ώμους ή την κοιλιά.


Στην ουσία η έρευνα επιβεβαιώνει πορίσματα άλλων ερευνών που δείχνουν πως οι άντρες γοητεύονται περισσότερο από τα "κρυφοσέξι" ρούχα παρά από τα πολύ αποκαλυπτικά outfits.
Οπότε ειδικά φέτος που τα off shoulders ρούχα παραμένουν στη μόδα και το χειμώνα ξέρετε τι να βάλετε αν θέλετε να έχετε κατακτήσεις,



Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!