THE ANALYZER

Κόρη γνωστού Έλληνα ηθοποιού "κόπηκε" στο The Voice [βίντεο]

Η νεαρή Μαρίλια, είναι κόρη γνωστού ηθοποιού, που πήγε μαζί της στις Blind Auditions του The Voice, Ο γνωστός ηθοποιός παρακολουθούσε με αγωνία την ερμηνεία της κόρης του από τα παρασκήνια μαζί με το Γιώργο Καπουτζίδη, αλλά δυστυχώς κανένας από τους 4 coaches δεν γύρισε την καρέκλα του.

Βγήκε στη σκηνή του The Voice και τραγούδησε το «Σίδερο με ατμό» της Πρωτοψάλτη. Ο λόγος για την 23χρονη Μαρίλια Μητρούση, κόρη του γνωστού ηθοποιού Μιχάλη Μητρούση, ο οποίος βρισκόταν την ώρα της οντισιόν της στο family room με τον Γιώργο Καπουτζίδη. Κανείς ωστόσο από τους coaches ωστόσο δεν γύρισε την καρέκλα του ώστε να της δώσει τη δυνατότητα να μπει στο The Voice. Οι coaches την επαίνεσαν για την ερμηνεία της, ωστόσο επισήμαναν πως οι αστάθειες ήταν πολλές.

«Το’χεις βρε παιδάκι μου. Λίγη αστάθεια υπήρχε. Αρκετούτσικη δηλαδή, αλλά το λέει η ψυχούλα σου», είπε ο Σάκης που λίγο αργότερα της ζήτησε μια αγκαλιά.

«Η φωνή σου θυμίζει μεγαλύτερο σε ηλικία άνθρωπο και περιμένεις και από την επιλογή του τραγουδιού να δεις κάποιον μεγαλύτερο. Για τα 23 σου πιστεύω ότι στα 24 θα είσαι τέλεια και θα έρθεις και θα μας το πεις», σχολίασε ο Πάνος Μουζουράκης, ενώ λίγες στιγμές αργότερα ο Γιώργος Καπουτζίδης τους σύστησε ξανά την Μαρίλια…

«Τώρα που σας βλέπω καταλαβαίνω γιατί έχει αυτή την αρετή», είπε ο Κωστής Μαραβέγιας στον Μιχάλη Μητρούση. «Το τραγούδι το ερμήνευσε, δεν το τραγούδησε. Τα πιο πολλά παιδιά έρχονται και τραγουδάνε. Η Μαρίλια το ερμήνευσε. Είναι πάρα πολύ εκφραστική. Έχει πάρει δάνεια από εσάς, γιατί εδώ σίγουρα έχει να κάνει με υποκριτική ικανότητα», ανέφερε ο coach.

«Αχγώθηκα πάρα πολύ. Είναι πάρα πολύ τρομακτικό αυτό το πράγμα» σχολίασε η υποψήφια πηγαίνοντας στα παρασκήνια. «Αφού έπνιξε τη φωνή της», σχολίασε ο Μιχάλης Μητρούσης, ο οποίος ήταν υποστηρικτικός στην προσπάθεια της κόρης του.

 

Πηγή:zappit.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!